Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt formiddagsprogram på P3
Torsdag 29. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra mandag den 3. oktober sender P3 et nye formiddagsprogram med titlen 'Radioens Efterretningstjeneste'. Julie Bundgaard og Jesper ’Kanonkongen’ Holm er værterne, der har licens til at undersøge, og lytterne bestemmer, hvem eller hvad, der skal kigges efter i sømmene.

To af P3-lytternes værter finder sammen igen efter over et års adskillelse. De to tidligere værter fra Go’Morgen P3, Julie Bundgaard og Jesper ’Kanonkongen’ Holm skal igen dele studie.

Julie har været på barsel, og Jesper har passet P3s søndagsflade, men nu er de to altså sammen igen – denne gang med licens til at undersøge… alt. Ingen sag er for lille – ingen person for stor til at komme i søgelyset hos Radioen Efterretningstjeneste, lyder det i en pressemeddelelse fra DR.

”Hvis en lytter er i tvivl om, hvorvidt hans kæreste nu også er holdt op med at ryge, så kan vi godt finde på, at undersøge sagen til bunds ”, lyder det.

Værterne lover døgnrapporter om nationens tilstand og kontraspionage hos konkurrenterne i medielandet. Men først og fremmest styres lysten af lytterne, der forsyner programmet med tips til sager, der fortjener at komme i søgelyset.

Radioens Efterretningstjeneste sender alle hverdage fra kl. 9-12, første gang mandag den 3. oktober.Foto: Julie Bundgaard og Jesper Holm. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)
Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -