Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


USA: RAB i New Orleans skal måske flyttes pga. Katrina
Fredag 2. september 2005
Af Karsten Jensen
 
Gennem flere måneder har planlægningsgruppen bag RAB Sales, Marketing and Management Conference arbejdet for at skabe den bedste konference radioindustrien har oplevet indtil videre. Konferencen finder sted fra 9.–12. februar 2006 og skulle have været holdt på The Hyatt Regency i New Orleans, men orkanen Katrina er kommet i vejen.
Salgsdirektør på Radio 100FM, Derrick Wilkie, der også er international repræsentant i RABs planlægningsgruppen, oplyser nu, at sandsynligheden for at konferencen finder sted i New Orleans som oprindelig planlagt er tæt på nul.

Hotellet har lidt store skader under orkanen Katrinas hærgen i området, og det ser ud til, at det vil tage flere måneder at genopbygge den nødvendig infrastruktur, der skal til for at tingene skal fungere tilfredsstillende.

"Lige nu arbejder vi på højtryk for at finde et passende alternativ til New Orleans, men det er en udfordring i sig selv", siger Derrick Wilkie til radionyt.com "RAB stiller store kvalitetskrav til de steder, hvor vi holder vores konferencer, og det faktum, at der kun er fem måneder til selve konferencen, gør det ikke nemmere"

"Planlægningsgruppen holder ekstraordinært møde i oktober for at få styr på tingene, men uanset hvor konferencen holdes, vil jeg garantere, at alle der deltager, vil få en hel del ud af det", siger Derrick Wilkie. "Deltagelse på RAB 2006 giver mange fordele. Du deltager, du lærer noget, du tjener penge til din radiostation. Så enkelt er det", oplyser han og tilføjer. "Det er for tidligt at sige, hvor vi ender med RAB 2006, men Atlanta, Dallas, Miami eller Los Angeles er oplagte muligheder”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -