Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UFM og Studenterradioen deler al tid på 87.9 MHz
Tirsdag 3. juli 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De 2 ungdomsradioer på Odenses frekvens 87.9 har nu fået nævnets godkendelse til at måtte dele al den ledige sendetid, som blev efterladt ubrugt på frekvensen af Radio Mageløs' lukning, imellem sig.
Det betyder, at UFM fremover vil sende mandag-fredag kl. 07-16 samt lørdage og søndage kl. 8-16. Studenterradioen vil sende alle ugens syv dage kl. 16-24.

De nye sendetider gælder dog kun frem til sendetilladelserne udløber 31. maj 2002, og de nye sendetider ventes først at blive udnyttet fuldt ud fra starten af det nye semester 1. september. Hermed blokeres så også indtil videre for, at frekvensens stil kan blive brudt af eventuelle græsrodsinitiativer med lyst til at sætte sig på weekend-sendetiden.

Og hvad blev der så egentlig af Radio Mageløs? Ja, ifølge den netop omdelte fagbog for Fyn, så går det godt - her er en større indrykning - så stationen må have haft bestilt annoncerne før de lukkede. Bemærk, at allerede i Radio-tv Håndbogen fra sidste efterår havde stationen skiftet navn til Station 1 - og lancerede et nyt logo. Navneskiftet blev dog aldrig effektueret i æteren - her hed man Radio Mageløs helt frem til lukningen.

Ligeledes kan man se, at stationen har fået ny hjemmeside: www.leisuregroup.dk . Besøger man siden finder man dog ingen radiostation, men alle de jyske og fynske hoteller og vandlande, som Leisuregroup har penge i. Og det ubrugte Station 1-logo fra Håndbogen har fået en renæssance som logo for bl.a. det bowlingcenter som Radio Mageløs boede i.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -