Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Lørdag 31. august 2002
Radikale vil indrage DR-millioner; Brian Mikkelsen vil ha' bedre programmer
Det Radikale Venstre opfordrer kulturminister Brian Mikkelsen (K) til at kon-fiskere de mange millioner kroner, DR sparer i forbindelse med journalist-strejken. "Vi skal ikke finde os i, at Christian S. Nissen spekulerer i at spare millioner under konflikten", siger den Radikale medieordfører, Naser Khader til Ritzau. Brian Mikkelsen er allerede på banen og vil nu bede DR om en garanti for at de sparede lønudgifter bliver øremærket til program-produktion. "Jeg forventer og kræver, at der kommer bedre programmer ud af de sparede penge. Det er lytterne og seerne, der betaler licens og dermed dem, der skal have gavn af de sparede lønudgifter", siger Mikkelsen til B.T. (SHN)

Fredag 30. august 2002
Avit-Systems med på IBC
Tiden for den årlige, stort anlagte IBC udstilling i Amsterdam nærmer sig. IBC er den største europæiske messe for broadcast, audio og video udstyr og blandt de danske udstillere er Avit-Systems, der er med for første gang - og som nærer store forventninger til udstillingen. Læs mere

Fredag 30. august 2002
Finland: Nedskæringer på udlandstjeneste
Den finske radio YLE's udlandstjeneste 'Radio Finland' indstiller udsendelserne på engelsk, tysk og fransk. Udsendelserne på russisk rettet mod Finlands nabo mod øst opretholdes, ligesom Radio Finlands udsendelser på finsk og svensk rettet mod finner i udlandet heller ikke berøres. Radio Finland har - med en kortere pause - sendt udsendelser på engelsk, tysk og fransk til udenlandske lyttere siden 1939. Den endelige dato for lukningen af programmerne på disse sprog er ikke endeligt fastlagt. (SHN)

Fredag 30. august 2002
Flere nyhedsudsendelser på Sky Radio
Flere nyhedsudsendelser på Sky RadioJournaliststrejken på DR får nu Sky Radio til at fremrykke premieren på en udvidet nyhedsdækning med tilhørende pendlerservice. Fra på mandag vil Sky Radio sende nyheder hver halve time fra kl. 07.00, kombineret med en komplet pendlerservice. Læs mere

Fredag 30. august 2002
P2 sender fra festugen i Århus
Under Århus Festuge, hvis hovedteme i år er kunst og kultur fra de portu-gisisktalende lande, sender DR P2 en række direkte udsendelser. Læs mere

Fredag 30. august 2002
USA: VoA direktør trækker sig
USA: VoA direktør trækker sigEfter kun ét i år i stolen som direktør for den verdesnomspændende radiokanal Voice of America trak den konservative Robert Reilly (billedet) sig i går tilbage som direktør for den 60 år gamle propagandasender. Årsagen var en lang strid med stationens journalister. Bl.a. forhindrede han journalisterne i at udsende et interview med Taliban-lederen Mulla Omar og Reilly forsøgte også at standse kritikere af USA i at komme til orde på VoA. (SHN)

Fredag 30. august 2002
Zimbabwe: Bombeangreb mod privat radio
Et bombeangreb ødelagde i går studierne på én af Zimbabwe's to uafhængige radiostationer, Voice of the People, i hovedstaden Harare. Ingen kom til skade ved angrebet, men studierne nedbrændte totalt. Voice of the People, der sendte via Radio Netherlands kortbølgeanlæg på Madagascar, blev af Zimbabwes regering betragtes som et led i den internationale sammensværgelse mod landet. (SHN)

Torsdag 29. august 2002
UK: Sara Cox forlænger kontrakt 3 år
UK: Sara Cox forlænger kontrakt 3 årSara Cox har indgået en ny aftale med BBC, der indebærer at hun fortsætter som ankerperson på Radio 1's morgenshow i yderligere tre år. Kontrakten er på 1 mio. pund (knap 12 mio. kr.) og kom-mer på trods af at Sara Cox i den seneste lyttermåling har mistet 700.000 lyttere. Iflg. The Sun har BBC fortsat stor tillid til Sara Cox, hvis image BBC mener passer godt til Radio 1's målgruppe. Normalt tegner BBC kun kontrakter med deres værter for to år ad gangen - men Sara Cox fik altså en aftale for hele tre år. (SHN)

Torsdag 29. august 2002
DR-konflikt bekymrer ikke danskerne
En undersøgelse blandt 1.002 danskere foretaget af analyseinstituttet Catinet Research viser iflg. Ritzau at 2/3 af de adspurgte ikke mener, at det betyder noget, at DR for tiden ikke sender normalt. Knap 1/3 synes at det er problematisk. (SHN)

Torsdag 29. august 2002
Nordjysk country-radio klar på søndag
Hvad man selv betegner som "Danmarks første countrymusik-radio" starter sine udsendelser på søndag den 1. september kl. 14.00. 'Frederikshavn Country Music Radio', der er en ikke-kommerciel græsrodsradio, sender dog kun nogle ganske få timer ugentligt, nemlig torsdag 15-18, fredag 09-18 og søndag 14-17. Læs mere

Onsdag 28. august 2002
Mere sendetid til "nød-radioaviser"
Mere sendetid til "nød-radioaviser"I forbindelse med journalistkonfliken i DR har chefredaktionen i DR Nyheder overtaget produktionen af Radioavisen. Der arbejdes her på at levere nyheder, som lever op til lytternes krav om aktualitet og præcision, og redaktionschef i DR Nyheder Jens Linde (billedet) udtaler: "Det er vigtigt, at lytterne holdes skadesløse af konflikten. Borgerne skal være orienterede om de vigtigste begivenheder, og må ikke føle at de går glip af noget." For at gøre det endnu bedre udvides de korteste af Radioaviserne nu fra to til tre minutter. (SHN)

Onsdag 28. august 2002
Norge: NRK underkendt af kulturminister i sag om lukning af regionale kontorer
Norge: NRK underkendt af kulturminister i sag om lukning af regionale kontorerNRKs ledelse vedtog sidste uge - efter mange måneders spekulationer - at slå en række distriktskontorer (regionalradioer) på Vestlandet og i Nord-Norge sammen. Men den norske kultur- og kirkeminister Valgerd Svarsted Haugland har nu afvist at godkende de omfattende ændringer før Stortinget har kigget nærmere på sagen. Journalisterne på NRK hilser beslutningen velkommen, NRK direktør John G. Bernander er oprørt over meldingen og flere mediefolk i Norge opfordrer nu både NRK-direktøren og hele NRKs ledelse til at træde tilbage som følge af indblandingen fra ministeren. (SHN)

Tirsdag 27. august 2002
Afgørelse om DR genudsendelser udsat
Retten i Gladsaxe kom ikke med en afgørelse i dag i den retssag, som Dansk Journalistforbund (DJ) havde anlagt mod DR for at sende genudsendelser i radio og tv med forbundets medlemmer. Først den 3. september vil dommeren komme med en kendelse i sagen, meddeler Ritzau. Læs mere

Tirsdag 27. august 2002
Kanal Plus vil satse mere på de unge
Kanal Plus vil satse mere på de ungeFremover vil Kanal Plus Nordsjælland satse mere på det yngre publikum, 15 - 35 år - og strategien lyder på meget ny musik, inden for R&B , en del dance, men også de almindelige pop/rock-sange vil blive spillet. Der vil være genhør med musik fra 90´erne - navnligt indenfor dance-musikken fra dengang, fortæller musikchef Dennis Nørbom og stationsleder Thomas Bach til radionyt.com. Læs mere

Tirsdag 27. august 2002
Ny bestyrelse i klassisk radio
I forbindelse med salget af Radio Midtjylland i Herning til TvDanmark og ANR, indgik den non-kommercielle radio 'Radio Midt-Jylland Classic' ikke i handlen , oplyser radioens leder Kjeld Dahlgren Laursen. Radioen sender forsat klassisk musik på 96.2 MHz og har fået ny bestyrelse: formand Ole Blume (fra Folke-kirkelig Kommunikations Gruppe), næstformand Kjeld Dahlgren Laursen og sekretær Thorbjørn Lorentzen. Der vil l snarest blive indkaldt til en stiftende generalforsamling, hvor en endelig bestyrelse vælges, fortæller Dahlgren, der også oplyser at man vil ændret navn til 'Midtjyllands klassiske radio'. (SHN)
1 2 3 4 5 6 7 8 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -