Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Singapore: Radio fik bøde for 'No Bra Day'
Mandag 4. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radiostationen FM987 i Singapore får nu en bøde på 15.000 SGD (godt 50.000 DKK), fordi piger i radiostationens morgenshow konkurrerede om at smide deres BH hurtigst muligt.
To morgenværter på FM987 har skabt opmærksomhed i Singapore ved i et morgenshow at lade flere piger, der var med i magasinet FHM's konkurrence 'Girls Next Door', deltage i et indslag, der bl.a. indebar at pigerne i det direkte morgenprogram skulle tage deres BH af - hurtigst muligt. Det skete på, hvad man kaldte en 'No Bra Day'.

Pigerne tog deres BH af - under tøjet - og der var altså ingen nøgenscener, men indslaget, der betegnes som meget bramfrit eller nærmest direkte sjofelt, har medført stor debat i det forholdsvist konservative Singapore.

Og nu har det lokale medienævn i Singapore i form af 'The Media Development Authority' (MDA) idømt FM987 en bøde på 15.000 Singapore Dollars, svarende til godt 50.000 danske kroner.

Nævnet finder, at der var tale om udnyttelse af pigerne og at indslaget i det hele taget var upassende.

"MDA hæfter sig ved, at de to studieværter fremkom med seksuelt ansporende kommentarer om, hvor hurtigt brystholderne kunne fjernes, såvel som kommentarer om farven, designet og skålstørrelsen af brystholderne - samt størrelsen på pigernes bryster", hedder det fra MDA i en udtalelse.

"Udsendelse af sådant indhold, hvor unge kvinder fjerner deres BH, har en negativ indflydelse på unge letpåvirkelige lyttere", udtaler MDA videre. Man hæfter sig også ved, at det er upassende for en ungdomskanal som FM987, at sende et indslag i samarbejde med voksenmagasinet FHM.

Endeligt er MDA også forarget over, at pigerne blev bedt om at posere foran et videokamera med deres BH. Indslaget blev streamet online på radioselskabets internetside - og kan nu ses på YouTube.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -