Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Michael Jørgensen afløser Torben Grøn som direktør for Radio 1
Fredag 19. februar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Direktør for Radio 1 i Silkeborg, Torben Grøn, fratræder sin stilling den 31. marts efter 14 år i spidsen for den lokale radiostation i Silkeborg, for at gå på pension. Torben Grøn erstattes af den nuværende souschef, 37-årige Michael Jørgensen. Samtidigt har Midtjyllands Avis nu overtaget aktiemajoriteten i selskabet bag Radio 1.
Torben Grøn blev direktør på den daværende Radio Silkeborg (nu: Radio 1) i 1996 efter tre år som salgschef for radioen, og han var med til at genrejse Radio Silkeborg efter en økonomisk svær periode. Grøn runder nu de 62 år og har derfor ønsket at gå pension. Han ser nu frem til at få mere tid til familien, herunder børnebørnene, samt sportsaktiviteter som golf og kajak.

Torben Grøn glæder sig over, at hans kollega gennem 14 år, Michael Jørgensen, nu kan tage over.

Michael Jørgensen, 37 år, er i dag souschef på radioen. Han har været ansat siden 1996, og har som programchef været med til at udvikle radioen til det den er i dag - det gælder både Radio 1 og Silkeborg Guld.

Michael Jørgensen lægger ikke skjul på, at der til tider har været mange udfordringer i at drive en lokal radiostation. Men samtidig tror han fuldt og fast på radioens fremtid, og som den rigtige Silkeborgdreng han er, lover han, at være den bedste garant for, at radioens indhold også fremover forbliver lokal.

Direktørskiftet markeres med en reception fredag den 12. marts.


Ændring i aktionærkredsen

Midtjyllands Avis har købt yderligere en aktiepost i Radio 1, så avisen nu ejer over 50 procent af aktierne. Sælger er de lokale aktionærer AOF Udviklingsfond, OM Consultancy Aps., John Peter Jensen Holding A/S og Otto Larsen Holding A/S. Dermed er samtlige lokale aktier samlet hos Midtjyllands Avis. Mindretalsaktionærer er SBS-Voice i København og Viborg Lokalradioforening.

Orla Madsen, der er bestyrelsesformand i Radio 1 udtaler: "For John Jensen, Otto Larsen, Jens Svenningsen og undertegnede, der repræsenterer de sælgende selskaber, har det været vigtigt, at Radio 1 videreføres som lokal radio, hvorfor det for os har været helt naturligt, at Midtjyllands Avis igen bliver hovedaktionær i radioen."

"Radio 1 skal fortsat drives videre som en god lokalradio for Silkeborg og det midtjyske område," siger adm. dir. Flemming Heiberg, Midtjyllands Avis, og tilføjer, at radioens profil vil blive videreført. Lytterne vil altså ikke umiddelbart mærke forskel trods den nye ejerstruktur.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -