Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


30.000 Voice-lyttere vil ha' designertaske
Mandag 22. maj 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'The Voice Design Collection' er udlodningen af 15 hotte designertasker til en samlet værdi af godt 150.000 kroner på kun 15 dage. Konkurrence går nu ind i sin 2. og næstsidste uge, og lytternes begejstring for at få fingrene i en luksustaske er ikke til at komme uden om.
Tøser elsker design og lir, og der findes ikke én pige i Danmark, der ikke er med på design-must-have bølgen. Alle enten drømmer om en luksustaske, er jaloux på veninden over hendes - eller hysteriske på kæresten over, at han ikke har købt en endnu. Det mener man på The Voice, og derfor har raduostationen udvalgt og indkøbt de 15 hotteste top-designertasker fra forår '06 kollektionen til at forårsforkæle lytterne med.

”Konkurrencen er en kæmpe succes. Med foreløbig 30.000 tilmeldte aspirerende taske-ejere og 2 uger tilbage af konkurrencen, har vi virkelig fået lytterne op på dupperne. Hver taske koster ca. 10.000 kroner, og det er ikke så tit, man blot ved at gå på nettet og lyttet til radioen, har chancen for at få fingrene i sådan en luksus. Tilmeldingerne myldrer ind fra især piger, men også fyrene er vilde for at vinde en taske til at forkæle deres partner med”, siger programchef Kristian Høyrup, The Voice.

Luksustaskerne står sikkert forvaret i en bankboks, indtil de dagligt overrækkes til en heldig vinder. 6 designtasker er allerede røget ud til ellevilde lyttere, men håbefulde taskefreaks kan stadig se flere fede tasker på www.thevoice.fm, udvælge deres favorit og tilmelde sig konkurrencen, der kører til og med fredag den 2. juni.

Reglerne er simple. Lytterne skal blot tilmelde sig på www.thevoice.fm og lytte til Elhøjs Morgenkomplot hver morgen kl. 7.30, hvor Elhøj afslører, hvornår dagens vindernavn opråbes. Dukker lytterens navn frem på det givne tidspunkt, har han eller hun 20 minutter til at ringe.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -