Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR udvider i Trekantsområdet
Onsdag 25. maj 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mens P4-lytterne i hhv. Syd- og Sønderjylland og så i Trekantsområdet har haft hver sin regionale morgenflade, har de to områder hidtil delt sendetid om eftermiddagen. Men fra mandag den 29. august udvider DR Trekanten sendetiden, således at lytterne her får deres egen eftermiddagsflade.

Fra mandag 29. august deler DR Syd og DR Trekanten ikke længere eftermiddagsflade på P4.

Det betegnes som en beslutning der betyder, at DR kommer tættere på lytterne i DR Trekantens region, der kan forvente flere vedkommende historier fra lokalområdet.

Redaktionschef i DR Trekanten, Morten Teilmann-Jørgensen, ser flere perspektiver i fremtiden:

"Nu har vi alle tiders mulighed for at blive lytternes tro følgesvend både til og fra arbejde. Lytterne kan glæde sig til væsentligere historier, skarpere journalistik og mere debat. Samtidig kommer vi til at dække flere lokale begivenheder end tidligere," siger Morten Teilmann-Jørgensen iflg. en pressemeddelelse fra DR.

DR dækkede Trekantområdet indtil 2006 med 'Kanal 94', som blev lukket i forbindelse med en større omstrukturering, der samlet set skulle øge den regionale dækning. Kanal 94 blev til P4 Trekanten i januar 2007, der udelukkende lavede regionale P4-morgenprogrammer og var en redaktion under DR Syd. I 2009 blev navnet ændret til DR Trekanten i forbindelse med, at redaktionen begyndte at lave både tv-indslag til DR Update og TV Avisen, nyheder på dr.dk og fylde weekendfladen ud på P4. En udvikling, der glæder ledende redaktionschef i DRs distrikter, Jan Ørskov:

"Vi har gennem længere tid haft et ønske om igen at tilbyde denne naturlige regionale opdeling. Nu er tiden moden, vi har ressourcerne til det, og det kommer lytterne til gode med endnu skarpere regionalradio i både Trekantområdet og Syd- og Sønderjylland."


Foto: Redaktionschef for DR Trekanten, Morten Teilmann-Jørgensen, får mere sendetid fra efteråret. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -