Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Wellnessprogram i Radio 2 morgen
Fredag 19. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lytterne på Radio 2's morgenshow 'Endelig Morgen' kan nu - hver onsdag morgen kl. 8 - lytte til et wellnessprogram, hvor en kostvejleder og andre eksperter fra Wellness Center skal prøve at få to af studieværterne samt fire på forhånd udvalgte lyttere til at få det bedre.
Radio 2's nye wellnessprogram er tilrettelagt i samarbejde med kostvejleder Lene Hansson fra Wellness Center og varer i alt 8 uger.

”Som udgangspunkt handler det om at hjælpe vores fire deltagere, og forhåbentlig vil vores øvrige lyttere kunne nikke genkendende til nogle af de problemstillinger, vi vil møde undervejs i programmet. Det gør vi allerede selv”, siger den ene af morgenværterne Lille Lars.

Tanken er at deltagere skal slippe af med evt. allergier, få en bedre kondi, komme stress til livs, tabe overflødige kilo - i det hele taget få en sundere livsstil, med udgangspunkt i deres nuværende. De vil hver især få personlig vejledning, få udarbejdet en kostplan og få eventuelle alternative behandlinger såsom zoneterapi, coatching, akkupunktur mv.

De fire deltagere, der er fundet i en stor stak af tilmeldinger, kan lytterne møde fra onsdag den 24. januar i 'Endelig Morgen' kl. 8. Det er 22-årige Camilla fra Kastrup, der vejer 30 kig for meget, 35-årige Henning fra Søndersø, der er i risikogruppen for diabetes 2 (gammelmandssukkersyge), 43-årige Pia fra Ejby, der er stresset og har et lavt selvværd samt endelig 39-årige Dorte fra Glostrup, der har fordøjelsesproblemer og ingen energi.

”Vi glæder os meget til at komme i gang og se, hvordan projektet kommer til at gå”, siger Allan Kjærgaard, der allerede i sidste uge blev udstyret med små nåle i både øre og under fødderne.

'Endelig Morgen' på Radio 2 har udover værterne Lille Lars og Allan Kjærgaard også Claudia Bækhave og Henrik Foersom som medværter.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -