Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dumpekarakter til TV 2 Radios hjemmeside
Tirsdag 17. april 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den er rodet - nærmest kaotisk, den har ikke det forventede indhold og det ser ud som om, man har fået målgruppen galt i halsen. Sådan er konklusionen på en undersøgelse som ACNielsen online har lavet for dagbladet Børsen om TV 2 Radios hjemmside.
TV 2 Radios hjemmeside er præget af problemet med at ramme "den utopisk brede målgruppe", som TV 2 Radio ønsker at henvende sig til. Blandt kommentarerne er, at hjemmesiden "ligner en børneside" og "min teenagedatter ville sikkert få noget ud af den". Siden betragtes som poppet og useriøs. Eneste positive vinkel er, at der - trods alt - er mange der anser siden som "moderne".

Umiddelbart ser TV 2 Radios hjemmeside ud til at have rigtigt meget indhold. Men dels er siden meget rodet og dels er der i virkeligheden slet ikke så meget at komme efter. Reelt er indholdet nemlig sparsomt, skriver Børsen videre.

Selve kvaliteten af siden er det så som så med. Det kniber simpelthen med det helt basale indhold. Bl.a. findes egentlige programbeskrivelser kun sporadisk - og værtsprofilerne er meget tynde og intetsigerne.

Bloggene på TV 2 Radios hjemmeside - som ellers er sidens omdrejningspunkt - får også kritik. De er dels ikke særligt aktuelle og dels noget svingende i kvalitet.

Hjemmesiden, der findes på adressen http://radio.tv2.dk/ tildeles kun to ud af fem mulige dots i Børsens anmeldelse, der er baseret på 586 respondenter i ACNielsens netpanel.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -