Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Skala i luften med ny radio fra Middelfart
Onsdag 1. august 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sent i aftes gik ”Skala POP” i luften fra Middelfart på 106.6 MHz. Lokalradionævnet havde givet Skala og den anden sendetilladelseshaver på Vestfyn frist til at komme i gang senest den 31. juli og det lykkedes akkurat for Skala. Men med morgenposten i dag onsdag den 1. august blev fristen forlænget med en måned.
Det vestfynske lokalradionævn havde meddelt Skala og ”Vestfyns Lokalradio Forening” ved The Voice medarbejder Morten Petersen en frist til at komme i gang til den 31. juli. Ellers ville sendetilladelsen bortfalde. Skala nåede at komme i gang. På trods af tekniske problemer var ”Skala POP” i luften fra Middelfart på 106.6 MHz sent tirsdag aften. Med morgenposten i dag kom så meddelelse fra nævnet om, at fristen var forlænget med en måned. Dermed har Vestfyns Lokalradio Forening formelt stadig chance for at komme i luften.

Direktør for Skala FM i Kolding, Jesper Johansen, fortæller til radionyt.com, at den nye station i Middelfart formatmæssigt bliver en mellemting mellem Skala FM og Skala Gold. Han regner med at Skala POP er klar til rigtigt at gå i luften omkring den 1. september.

Indtil da vil der blive sendt prøveudsendelser for at profilere den nye station. Fra starten kun med omkring 20 Watt, men Jesper Johansen regner med man kommer op på fuld sendestyrke i løbet af nogle få dage.

Skala POP har fået lokaler på Torvet i Middelfart og man er nu gået i gang med at indrette sig her. Det er meningen af gode, velprøvede kræfter fra Skala i Kolding flytter til Middelfart for at overtage ansvaret for driften af programmerne her. Det gælder bl.a. Brian Ebbesen, der bliver programansvarlig for Skala POP.

Skala POP skal ikke kun sende for Middelfart men også for resten af Vestfyn. I løbet af september regner Jesper Johansen med, at tage to ekstra frekvenser i hhv. Ejby og Nr. Aaby i brug. Han lægger heller ikke skjul på, at han gerne med den nye station vil dække Fredericia.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -