Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Odense Studenterradio fik en måned mere
Torsdag 6. juni 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Egentlig skulle OSR – Odense Studenterradio – have været historie nu, men lokalradionævnet i Odense har givet radioen lov til at sende frem til 1. juli, da en ny tilladelseshaver alligevel ikke endnu er klar til at gå i luften. Og selv om OSR definitivt har mistet sendetilladelsen, så er man ikke selv parate til at gå over i historien. OSR kæmper videre og håber på et mirakel, så radioen kan fortsætte efter sommerferien – men det er der ikke udsigt til.
Sendetiden på 87.9 MHz er blevet fordelt – med tidsrummene 6-10 og 19-24 til UFM og 10-19 til Radio ONR (Odense Nærradio). ONR – der består af et samarbejde mellem Fyens Stiftstidende og Radio 3 – har frist til den 18. juni til at meddele om de ønsker at udnytte sendetilladelsen eller ej. Hvis ONR ikke ønsker det, så har nævnet truffet en klar beslutning om, at det så bliver det den helt nye aktør, Odense Lokalradioforening, og deres ”City FM”, der får sendetiden på 87.9 MHz.

Alligevel har Odense Studenterradio forhåbninger om, at de kan få denne sendetid – eller anden ledig sendetid, men der er ikke mere sendetid tilbage på frekvensen og der er først mulighed for at søge igen om 3 år – med mindre en af de eksisterende stationer lukker.

På trods af de dystre udsigter for OSR, er stationsleder Thomas Krogh og formand Niels Christian Cederberg optimistiske, og håber at de kan være klar til at sende igen – efter sommerferien – fra september måned.

Radioen har netop afholdt generalforsamling og på trods af – som man selv betegner det: ”skandalen” med den glemte sendetilladelsesansøgning – så fik både bestyrelse og redaktion generalforsamlingens opbakning og blev genvalgt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -