Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Slut med Sky Radio fra Samsø
Torsdag 18. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mandag sidste uge begyndte Samsø Kanalen – uden for dets egen sendetid – at udsende Sky Radio. Det blev der imidlertid hurtigt sat en stopper for. Kort tid efter radionyt.com’s omtale af sagen ringede sekretæren for Århusegnens Lokalradionævn, Lars Lyngsdal, og fik sat en stopper for Sky Radio. Der er nu ikke udsigt til at Sky Radio vender tilbage på Samsø før tidligst en gang i juli måned – og måske bliver det slet ikke til noget.
Det blev kun til Sky Radio fra Samsø på 99.3 MHz en lille uges tid. Så skrev radionyt.com om sagen, og det medførte en prompte reaktion fra sekretæren for Århusegnens Lokalradionævn, Lars Lyngsdal, der forlangte at Samsø Kanalen stoppende ”den trafik” med det samme. Lyngsdal havde fået opfattelsen at Samsø Kanalen retransmitterede Sky Radio 95.0 fra København, hvilket ikke var tilfældet, understreger stationsleder på Samsø Kanalen, Barno Jensen. Han forklarer at Samsø Kanalen fik leveret musikken fra Sky Radio i København, som man så selv udsendte.

Nu må Samsø Kanalen imidlertid starte ”helt forfra” og skal i første omgang levere en større redegørelse til lokalradionævnet om samarbejdet med Sky. Samsø Kanalen skal derudover bede nævnet om en ændring af sendetilladelsen, således at man får gjort tingene helt efter bogen og så man igen får mulighed for at udsende Sky Radio. Det er dog slet ikke sikkert, at vi får lov, tilføjer Barno Jensen.

Nævnet behandler sagen på dets møde den 30. juni og indtil da er der nonstop musik fra Samsø Kanalen - udenfor stationens normale sendetid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -