Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Torsdag 28. februar 2002
Historisk stort underskud hos SBS
Historisk stort underskud hos SBSDen amerikansk-ejede mediekoncern SBS Broadcasting SA, der bl.a. driver radiostationerne The Voice og Pop FM i Danmark samt TvDanmark, har leveret det dårligste resultat nogensinde i koncernens historie. SBS tabte i 2001 i alt 872 mio. kr. Året før gik det også dårligt, i 2000 tabte SBS i alt 782 mio. kr. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
Radio ABC udgiver ”ugeavis”
Det mest normale i den danske mediebranche er, at det er de trykte medier - især dagblade og ugeaviser - der begynder at lave radio. Men nu går Radio ABC i Randers den anden vej. I dag udkom første nummer af en ny husstandsomdelt avis kaldet "din avis - Lokalavisen for Randers og omegn". Avisen udsendes gennem postvæsnet til 40.000 husstande i Randers området, den er på 40 sider og ligner til en forveksling en almindelige ugeavis. Den udkommer dog kun én gang hver måned. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
Norge: P4 halverer overskud
Norge: P4 halverer overskudP4 Radio Hele Norge fremlagde i dag sit regnskab for 2001 og det er det dårligste i mange år. Mens driftsresultatet i 2000 blev på 98.6 mio. Nkr. (94.5 mio. DKr.), så blev resultatet i 2001 halveret til 45.7 mio. NKr. (43.8 mio. Dkr.). Resultatet før skat er også blevet kraftigt forværret. I 2000 var det 93.5 mio. Nkr. (89.7 mio. DKr.), mens det i 2001 kun var på 14.9 mio. Nkr. (14.3 mio. Dkr.). Det meget dårlige resultat før skat skyldes, at man har valgt helt at afskrive P4’s aktiver i Sydafrika. (SHN)

Torsdag 28. februar 2002
V-FM sender igen
Efter en pause i et par uger er den vestfynske lokalradio V-FM tilbage i æteren – så vidt radionyt.com erfarer med en både bedre lyd og bedre sendestyrke end tidligere. V-FM sender på 107.7 MHz fra Nr. Aaby. (SHN)

Torsdag 28. februar 2002
ABC værter også med til favoritfest
Jørn Bjerregaard og Kim Nielsen fra Radio ABC’s morgenshow var - som de eneste fra lokalradiobranchen - inviteret med til SE & HØR’s favoritfest fredag i København. Det blev ikke til nogen flotte titler, så Jørn og Kim udnyt-tede i stedet lejligheden til at mænge sig med de kendte. ”SE og HØR betalte gildet og Ole Erling spillede - Det var stort!”, siger de om oplevelsen. Det er der i øvrigt blevet en quiz ud af på Radio ABC’s hjemmeside. ABC’s lyttere skal gætte navnene på 13 kendte som Jørn og Kim mængder sig med. (SHN)

Torsdag 28. februar 2002
Radiolæge blev årets radiofavorit
Efter 3 år i træk som SE og HØR læsernes radiofavorit måtte studievært på Danmarksmester, Nis Boesdal, i år se sig henvist til en mere beskeden 4. plads. Ny på førstepladsen er slet ikke en radiomand – men en læge, nemlig Carsten Vagn-Hansen, der hver tirsdag kl. 11-12 på DR P4 i programmet Spørg om Sundhed svarer på spørgsmål om sygdom og sundhed. På andenpladsen i SE og HØR afstemningen kom Alex Nyborg Madsen, der også fik årets ”radio-Kim”, opkaldt efter Kim Schumacher. Det var 4. gang i træk Alex Nyborg fik denne pris. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
K FM åbner igen
I morgen fredag den 1. marts åbner den lokale radiostation for Kalundborg og omegn, K FM, igen. Radioen vender tilbage efter at den ellers var blevet lukket den 31. januar, men nu prøver man altså igen. Radioen, der sender fra Holbæk, vil anvende samme format som før lukningen, nemlig Soft AC non-stop døgnet rundt – suppleret med timenyheder ma-fr 7-18 samt servicemeddelelser. Frekvenserne bliver 106.2 MHz fra Kalundborg og 89.2 MHz fra Mørkøv. (SHN)

Torsdag 28. februar 2002
Lokalradioer i Odense i kø for at sende
Der bliver efter alt at dømme rift om at få lov til at sende lokalradio i Odense de næste tre år. Det vurderer den nye formand for det lokale radio- og tv-nævn, Jesper Kinch-Jensen. ”Jeg tror, der vil være lige så stor interesse for at sende lokalradio, som da frekvenserne blev udbudt for tre år siden”, siger han til Fyens Stiftstidende. Dengang kom der ansøgninger om godt 900 timers sendetid, selv om der kun er 504 timer i alt til rådighed på de tre frekvenser. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
Kamp i Bogense om 94.2 MHz
Den nordfynske lokalradiostrid fortsætter med uformindsket styrke. Station Nord er parat til at sende 151 timers radio ugentligt på 94.2 MHz - frekvensen, der i en årrække har været reserveret Radio Nordfyn. I et samarbejde med den odenseanske Radio 49, der ejes af Tony Cuff, vil stationen sende 10 daglige nyhedsudsendelser, et dagligt magasinprogram, to gange sportsnyheder og ni timers direkte sport med reportager og specialindslag fra Nordfyn. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
MixFM laver ”ArtistDay”
MixFM laver ”ArtistDay”Hver onsdag afholder Holbæk radioen Mix FM en såkaldt ”ArtistDay”. I løbet af hele onsdagen udlodder radioen en regn af cd’er fra en bestemt kunstner. Reglerne er ganske enkle. Hører man et nummer med dagens kunstner, skal man ringe til radioen – og kommer man først igennem har man vundet cd og merchandise fra den pågældende kunstner. (SHN)

Torsdag 28. februar 2002
Nye programmer i DR-Klassisk
DR-Klassisk, der sender klassisk musik døgnet rundt på kabel og satellit og som i en del af sendetiden er identisk med den terrestriske kanal P2 Musik & Kultur, får mange nye programmer fra mandag den 4. marts. Programmer, der kun kan høres på kabelnet og via digital satellit. Læs mere

Torsdag 28. februar 2002
Nyt nej til Radio 2 i Randers
Max FM fik tirsdag igen afslag af Storradionævnet for Kronjylland og Djursland på at indgå en samarbejdsaftale med Radio 2. Max FM havde ellers forhandlet sig frem til en ny aftale med Radio 2 der imødekom de indvendinger nævnet havde for et samarbejde, men det var ikke nok. Nævnet fandt heller ikke at den nye samarbejdsaftale var i overensstemmelse med sendetilladelsen med hensyn til kravet om udøvelse af selvstændig programvirksomhed og nævnet fastholdt, at Max FM kun må kalde sig ”Radio Max FM”. (SHN)

Onsdag 27. februar 2002
Norge: Ny chef for P4
Norge: Ny chef for P4 Den 36 årige Rune Brynhildsen (billedet) er udnævnt til ny administrerende direktør for Norges landsdækkende kommercielle radiostation P4, efter Hein Espen Hattested, der har været konstitueret P4-chef efter at Cecilie Norland forlod radioen. Brynhildsen kommer fra en stilling som informationsrådgiver og partner i Woldsdal & Partnere, og har en baggrund hos bl.a. Aftenposten, TV 2 og TV3, oplyser Kampanje. Hein Espen Hattestad kommer tilbage til sit job som adm. direktør for MTG Norge. (SHN)

Onsdag 27. februar 2002
Norea Radio i økonomiske vanskeligheder
Norea Radio Danmark havde i 2001 budgetteret med indtægter på 2.71 mio. kr., men det blev kun til 2.44 mio. kr. Det lykkedes dog at holde igen med udgifterne, således at underskuddet for 2001 kun blev på godt 150.000 kr. Norea har i nogle år haft negativt resultat og egenkapitalen er nu brugt. Derfor appellerer den kristne missionsradio nu om hjælp. I den nye udgave af NoreaNyt skriver forretningsfører Ole Sørensen, at man har brug for et rentefrit lån på 100.000 kr. her og nu. (SHN)

Onsdag 27. februar 2002
UK: Sportsradio klar med programplan
UK: Sportsradio klar med programplanStorbritannien og Irlands nye non-stop sportsradio, TEAMtalk 252, har nu offentliggjort den endelige sendeplan som gælder fra den 11. marts, hvor radioen officielt indleder sine udsendelser på langbølge 252 kHz. Radioen vil have en stribe af unge studieværter med et indgående kendskab til sport. Udover fodbold, rugby og hestevæddeløb vil TEAMtalk dække andre store og små sportsgrene, skriver ukRadio. Læs mere på: http://www.teamtalk.com/252/ (SHN)
1 2 3 4 5 6 7 8 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -