Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Studieværter fra Radio Hirtshals hædret
Torsdag 25. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
Det var 2 totalt uforberedte og overraskede studieværter på Radio Hirtshals som Tirsdag formiddag på Mariebo i Tversted blev hædret af Initiativfonden for Hirtshals Kommune.
Henrik Ledet og Niels Viberg troede egentlig de skulle til et møde i forbindelse med planlægningen af sommerens turistradio, men dagsordenen var en helt anden. Initiativfonden, som var repræsenteret af Borgmester Knud Størup, formand for fonden Viggo Bilde samt Erhvervschef Jørn Munk Nielsen var på et positivt ærinde, og skulle hædre hele 4 personer med blomster og en check på hver Kr. 5.000,00.

Områdeleder hos Mariebo Ulla Finsen, Musiker Børge Eriksen, Henrik Ledet og Niels Viberg fra Radio Hirtshals fik sig dermed alle noget af en overraskelse.

”Viggo Bilde spurgte pludselig om han måtte låne mikrofonen, og så var situationen pludselig ”omvendt”, da han begyndte at interviewe os”, fortæller en glad Henrik Ledet fra Radio Hirtshals.

Henrik Ledet og Niels Viberg blev hædret for deres journalistiske tæft, gode engagement, den umanipulerende facon, den gode kontakt i lokalsamfundet og evnen til at få Radio Hirtshals ”ud over rampen” og kendt vidt og bredt i området.

”Jeg ved næsten ikke hvad vil skulle gøre uden Radio Hirtshals i forhold til information og service”, udtalte Borgmester Knud Størup, som varslede at han – når han engang går på pension – gerne stiller op som politisk medarbejder på Radio Hirtshals.

”Vi er begge utrolig glade for at få Initiativfondens pris. Det er virkelig en anerkendelse og overraskelse og det kommer i den grad bag på os, for vi gør jo reelt bare vores job. Vi er i den dejlige situation at vores arbejde hver dag er en stor fornøjelse og interesse, og sådan et skulderklap motiverer selvfølgelig ekstra”, fortæller Henrik Ledet og Niels Viberg – studieværter på Radio Hirtshals.

Henrik og Niels har begge været frivillige på Radio Hirtshals siden starten i 1990. Henrik blev ansat som den første lønnede medarbejder i september 1997 og Niels kom til i januar 2000.
Radio Hirtshals sender ca. 100 timer hver uge.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -