Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiosamarbejde i Østvendsyssel
Torsdag 16. september 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Skagen, Frederikshavn og muligvis Sæby kommuner står foran en sammenlægning, og allerede nu indleder de lokale radioer i området et samarbejde om samsending. De lokale radioer i Skagen og Frederikshavn har tidligere samarbejdet - og det genoptages og udbygges fra oktober.
Fra oktober vil Skagen Nærradios udsendelser blive udsendt på frekvenserne i Frederikshavn (106.6) og Sæby (103.5), og Frederikshavn Lokalradio, Frederikshavn Country Music Radio og Sæby Lokalradios udsendelser vil blive udsendt på frekvenserne i Skagen (106.4 og 104.4).

Det fælles lokalradionævn dækker Frederikshavn, Læsø, Skagen og Sæby kommuner, og nævnet har netop godkendt stationernes fælles ansøgning, hvoraf det også fremgår at den ”regionale” ANR Hit FM skal vige fra tidspunkter, hvor de lokale radioer ønsker at sende. ANR Hit FM fungerer som rammeprogram når de øvrige stationer ikke selv sender.

I dag sender Skagen Nærradio på hverdage kl. 13-14 og 16-19, mens Frederikshavn og Sæby-radioerne tilsammen sender kl. 14-19. Fra oktober flyttes der rundt på timerne, så de fire radioer hver dag kan sende kl. 9-19. Derudover dækkes hele weekenden ind via tilsvarende omflytning af sendetimer.

De fire radioer har desuden søgt om en supplerende frekvens i Sæby by, hvor dækningen er dårlig pga. stor afstand til senderen (som er udmeldt til Østervrå i den vestlige del af kommunen). Denne ansøgning er af nævnet sendt videre til IT- og Telestyrelsen.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -