Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lytterne er begyndt at zappe lidt mere
Mandag 2. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De voldsomme ændringer efter TV 2's entre på det danske radiomarked er udeblevet, men danskerne surfer lidt mere mellem kanalerne end før.
"DRs samlede tilslutning hos radiolytterne er ikke faldet betydeligt [siden TV 2 Radio startede 1. februar. /red], men lytterne er begyndt at zappe mere. Lytterne er umættelige i deres krav på valgmuligheder og derfor er der altid plads til nye kanaler. Og med tre timers daglig lytning er der plads til flere kanaler i danskernes radioforbrug," siger DRs radiodirektør Leif Lønsmann, der tilføjer:

"Mens de kommercielle radiostationer kan koncentrere sig om bestemte målgrupper og musikgenrer, er det DR's opgave at sikre, at alle danskere i løbet af en dag eller uge finder noget af interesse på FM, DAB eller de mange netradiokanaler. P3 og P4 samler flest, men det hører med til billedet at en kanal som P1 - med oplysning og samfundsdebat er større end TV 2 Radio og The Voice, og at P2 - med klassisk musik og kultur - har haft 450.000 lyttere om ugen i maj måned. Det viser, at der stadig er ting, de kommercielle ikke dækker eller ikke dækker godt nok."

Som eksempler på månedens DR-succeser nævner Lønsmann 'P1 Morgen', som allerede klokken 7 har flere end 100.000 lyttere. Sammen med 'Orientering' er det blandt P1's største lyttersucceser.

På P3 har Anders Breinholt og Anders Lund Madsen etableret sig som en af dansk radios største succeser, som har bredt sig langt ud over FM-båndet. Deres program 'De sorte spejdere' blev i maj måned downloadet som såkaldte podcasts mere end 100.000 gange.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -