Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radioer mister penge på FV-valg nu
Torsdag 1. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nu gik det lige så godt. Mange lokale radiostationer var glade over, at det i forbindelse med kommunalvalget for alvor var lykkedes at få gode reklameindtægter fra de lokale lister og partier. Kilder vurderer overfor radionyt.com, at der op til kommunalvalget den 20. november vil blive omsat for dobbelt så meget som for fire år siden. Var Folketingsvalget blevet afholdt til februar ville radioerne også her kunne hente lidt indtægter. Det er der ikke udsigt til nu i særligt stort omfang; der er simpelthen ikke plads.
De lokale aviser kan bare trykke 4 eller 8 sider mere og dermed sagtens få plads til flere valgreklamer. Sådan er det af naturlige grunde ikke for de lokale radiostationer. Der er grænser for hvor mange reklamespots der kan stoppes ind hver time – bl.a. fordi lytterne ikke vil acceptere at høre ALT for mange reklamespots og fordi man dårligt kan placere et spot for Venstre lige efter et spot for Socialdemokratiet. Dermed kan mange lokale radiostationer i realiteten ikke finde plads til reklamespots i særlig stor udstrækning i forbindelse med folketingsvalget. Det vurderer flere kilder i branchen overfor radionyt.com.

Et valg i februar ville ha’ været meget bedre, siges det samstemmende. Det er i forvejen en lidt mat periode – i modsætning til nu – og ville derfor kunne have betydet en kærkommen ekstra indtægt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -