Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio fra Teglholmen til november
Onsdag 28. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Senest 15. november flytter TV 2 Radio ind i nye omgivelser på Teglholmen og samtidigt tages radiostudie på Københavns Hovedbanegård i brug. TV 2 Radio indgik i dag en stor kontrakt med Basement Electric om hele det omfattende tekniske set-up.
TV 2 Radio sender i øjeblikket fra midlertidige lokaler i TV 2 Networks’ lokaler i Støberigade i Københavns Sydhavn. Men senere på året - nærmere bestemt i først halvdel af november måned - flytter TV 2 Radio til helt nye omgivelser i TV 2's nye københavnske hovedsæde på Teglholmen - i øvrigt ganske tæt på Støberigade.

TV 2 Radio har i dag indgået et større kontrakt med firmaet Basement Electric fra Nederlandene om etableringen af hele det tekniske set up. Det fortæller TV 2 Radios project manager, Nicolai Trane, til radionyt.com.

Da de nuværende faciliteter blev opbygget - i øvrigt også af Basement Electric - i Støberigade skete det ud fra de bedste erfaringer, som Nicolai Trane havde med fra de største danske kommercielle radiostationer. Men blandt de nye medarbejdere på TV 2 Radio kom en del fra DR - med anderledes erfaringer og ønsker til teknikken, og det blev - som Nicolai Trane udtrykker det - "a learning moment". Når teknikken nu opbygges på Teglholmen vil der derfor være mange ændringer.

Én af de specielle ting bliver, at der kommer til at indgå en designmæssig og teknisk tæt integration mellem TV 2 News og TV 2 Radio. Det betyder i praksis, at Basement Electric kommer til at arbejde tæt sammen med Danmon, der står for opbygningen af TV 2 News.

Sideløbende med opbyningen af det tekniske set-up på Teglholmen skal Basement Electric også opbygge TV 2 Radio's studie på Københavns Hovedbanegård. Dette studie skal også stå færdigt i første halvdel af november.

Basement Electric vil have 6 mand på projektet på fuld tid resten af 2007.

- - -

Foto: Ved underskrivelsen af kontrakten mellem TV 2 Radio og Basement Electric: Fra venstre ses: Harry Bouwman (Basement Electric), Anders Magnusson, Jesper Giovanni, Nicolaj Trane og Tiemen Boelens (Basement Electric).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -