Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg laver koncert med Erik Hassle
Torsdag 12. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Privatflyet står klar og den røde løber er rullet ud, når en af Nordens for tiden mest populære kunstnere - svenske Erik Hassle - gæster Viborg den 27. august. Det sker, når Radio Viborg holder 'Radio Viborg SummerParty' på diskotek Crazy Daisy i hjertet af Viborg.
Svenske Erik Hassle har storhittet på både danske, svenske og norske radiostationer med sangene 'Hurtful' og 'Don’t bring flowers', og nu får viborgenserne så mulighed for at møde det 21-årige svenske pop-ikon i levende live.

"Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere så stort et navn til vores fest. Vi tager det som et tegn på, at Radio Viborgs fester giver genlyd ikke bare i Midtjylland men også hos landets pladeselskaber," siger Radio Viborgs direktør Lars Christiansen.

'Radio Viborg SummerParty' er nyeste skud på stammen af fester, som Radio Viborg holder i samarbejde med Crazy Daisy. Dermed er radiostationen oppe på at holde tre fester om året. De to andre er 'KaneParty' og 'Radio Viborg SpringParty'.

"Lytterne har været meget glade for vores fester, der de sidste to gange har været totalt udsolgt. Så vi synes det er naturligt at forsøge at arrangere endnu en fest, hvor vi giver vores lyttere mulighed for at opleve de største danske kunstnere nu og her til små penge," siger Lars Christiansen.


Samarbejde med VLR

Radio Viborg har allieret sig med VLR i Vejle, der holder fest samme aften med de samme kunstnere - på nær Erik Hassle, der kun optræder i Viborg.

De øvrige kunstnere er bl.a. Electric Lady Lab, Sys Bjerre, Joey Moe, Svenstrup & Vendelboe feat. Karen, Alexander Brown & Morten Hamberg feat. Yepha og Alex samt Louise Dubiel.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -