Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Poul Friis får fornem journalistpris
Fredag 4. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Poul Friis fra Bornholms Radio og studievært på det daglige debatprogram på P1 kl. 23-24 modtog i går den Berlingske Journalistpris. ”Poul Friis formår på ganske forbløffende og overbevisende vis at stille de rigtige og relevante spørgsmål inden for alle den offentlige debats emner”, sagde udenrigsminister Per Stig Møller om modtageren af prisen, hvor der udover hæderen følger en check på 75.000 kr. med.
"Han har gjort sine programflader til et fristed for tænksomme mennesker og giver lytterne mulighed for indsigt og perspektiv. Poul Friis er personligt professionel og afbalanceret og ikke altid politisk korrekt. Men hans programmer er uden løftede pegefingre, gold modsigelse og fyldt med respekt for de holdninger, hans studiegæster repræsenterer", lød begrundelsen videre for prisen.

”Det er min mission at lave et hul i æteren, der er stort nok til, at alle kan komme igennem det”, sagde Poul Friis, da han takkede for modtagelse af prisen.

Poul Friis har nu i et år hver aften mandag-torsdag kl. 23.05-24.00 på P1 fra Bornholms Radio i Rønne lavet et meget traditionelt telefonprogram, hvor han fører samtale med en aktuel gæst, og hvor lytterne kan ringe ind. Måden Poul Friis gør det på adskiller sig bare markant fra den måde, som de fleste andre radio- og især tv-journalister laver interviews og samtaler på. Poul Friis er nemlig både høflig og præcis - og aldrig uforskammet. Han er vidende, han er interesseret og først og fremmest formår han at fange pointen hos samtalepartneren. Og så lader Poul Friis både lyttere og interviewofferet tale ud.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -