Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Silkeborg får ny jingle-pakke
Mandag 2. februar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra og med i går, søndag den 1. februar har Radio Silkeborg lanceret, hvad man kalder 'en helt ny flade, kendetegnet af Fremtidens Lyd'. Blandt andet har den midtjyske radiostation investeret i nye jinglepakker, som er blevet produceret af amerikanske 'Reel World' i Seattle, USA.
Danni Haunstrup, studievært og producer, fortæller: "Det bliver ikke bare et nyt og godt værktøj for studieværterne, men også for lytterene, bliver det en helt ny oplevelse. Det er Marie Carmen Coppel og Bobo Moreno der ligger vokal til jinglerne"

En ny jinglepakke sammenholdt med en helt ny programflade, gør Radio Silkeborg særdeles tidssvarende og godt rustet til en spændende fremtid, hvor konkurrencen er større end nogensinde, skriver radioen i en pressemeddelelse.

Programchef Michael Jørgensen har sammen med sin stab udviklet en programflade, der tager udgangspunkt i underholdende radio:

"Det er klart, at selvom Radio Silkeborg står stærkt i lokalområdet, skal der nytænkning til. Fremover vil radioen koncentrere sig om endnu flere spændende events, koncerter med aktuelle kunstnere og pågående interviews med de kendte. Derudover vil aftenfladerne koncentrere sig om mere musik og mindre snak. Vi glæder os meget til, at give vores lyttere en super moderne radio fra 1. februar".

Søsterstationen Silkeborg Guld får også ny lyd fra 1. februar, bl.a. med nye jingler, der ligeledes er produceret af 'Reel World'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -