Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Globus vil sende i Haderslev
Mandag 16. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Onsdag i sidste uge vedtog Folketinget den nye radio- og tv-lov, der bl.a. giver lokalradioer mulighed for at samsende. Sønderjyske Radio Globus bliver en af de første lokalradioer der vil benytte den nye lovgivning. Stationen vil i det nye år begynde at sende i Haderslev kommune, og det bliver præcis det samme program som Globus sender i øjeblikket i Midtlandskommunerne. Indtil videre skal man dog i Haderslev dele sendetid med den evangelisk-lutherske missionsradio, Norea Radio Haderslev.
Radio Globus har allerede en sendetilladelse i Haderslev kommune, der dog er betinget af den nye lovgivnings vedtagelse og af at der kan findes en ledig frekvens til Globus.

Indtil videre har der ikke været ledige frekvenser, men Norea Radio Haderslev sender på to frekvenser - 98.6 og 101.7 MHz - og der skal i begyndelsen af det nye år foretages målinger, der skal godtgøre om Norea kan beholde den ene - mens Globus får den anden. Det oplyser sekretær for lokalradionævnet i Haderslev, Jørn Mejer, til radionyt.com.

Den officielle startdato for den nye Radio Globus frekvens i Haderslev forventes at blive den 1. marts 2003, fortæller Ole Klinkby fra Radio Globus til radionyt.com. Han regner i øvrigt med at Globus får 101.7 MHz.

Han oplyser videre, at Radio Globus ved samme lejlighed regner med at afholde en reception, dels for at fejre radioens 4 års fødselsdag, dels indflytning i nye lokaler med tre gange så megen plads som man nu råder over - og endelig vil man så fejre ibrugtagning af den nye frekvens i Haderslev.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -