Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Talpa vil satse på morgenflade, de rigtige værter og lytteradgang
Lørdag 18. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Talpa Radio har ansat ny programdirektør: Niklas Nordén - tidligere Radio Stella. Han afslører i dag i Berlingske Tidende, at Talpa vil satse meget på morgenfladen, mens musikken vil være så tæt på Sky og Radio 2, at kun indpakning og form adskiller. Det kommercielle radioslag bliver dermed en dans om de samme lyttere.
Det bliver ikke på musikken, at lytternes gunst skal vindes, når Danmarks to nye radiostationer går i luften den 15. november, skriver Berlingske Tidende i dag. Det bliver nemlig stort set den samme slags musik, der vil blive spillet.

Talpas nye radiostation vil sende for de 25-40 årige, mens Sky Radios målgruppe er de 20-49 årige. Radio 2 adskiller sig ikke nævneværdigt, og dermed er der udsigt til at musikken bliver meget lig hinanden på de tre stationer.

Talpas nyansatte programdirektør - Niklas Nordén - er klar over, at det ikke bliver musikken, der bliver det vigtigste. Talpa vil satse på en blanding af en stærk morgenflade, de rigtige studieværter og derudover direkte adgang til folket. Det sidste sker ved at man har valgt at placere radiostationen centralt i København på Rådhuspladsen.

"Vi vil satse utroligt stort på morgenfladen med mindst to morgenværter, som skal give lytterne energi og styrke til at drage ud i verden. Man skal gå glad og genopladet på arbejde", fortæller Niklas Nordén til Berlingske. Har har i de sidste seks år været programdirektør for Radio Stella i Helsingborg.

"Det er rigtigt, at vi kommer til at ligne Sky og Radio 2, men vi sørger for at fylde morgenfladen med meget mere", siger han og peger på, at morgenprogrammet på DR P3 er et forbillede.

Berlingske skriver videre, at konceptet for Talpa kommer til at ligne moderstationen Noordzee FM i Holland.

"Det alt afgørende bliver lytterne. De kommer i centrum, og vi vil kigge mere på lytternes ønsker, end hvad konkurrenterne gør. Desuden vil vi gøre meget ud af markedsføringen og derigennem fortælle, hvad vi står for og vores værdier for at vinde slaget", siger Nordén.

Der forventes ansat ca. 10 værter i alt på Talpas nye danske radiostation. Desuden oprettes en nyhedsafdeling til at producere egne nyheder.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -