Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fyens Stiftstidende køber halvpart i Radio 3
Fredag 11. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fyens Stiftstidende har købt 50 procent af aktierne i Radio 3 og de to medier indgår samtidigt et tæt annoncemæssigt og redaktionelt samarbejde. Aktieovertagelsen skete den 1. oktober, skriver Fyens Stiftstidende, der også oplyser at Steen Mogensen fortsætter som direktør for Radio 3.
"Vores konkurrenter indenfor kommerciel radiodrift på Fyn er Radio 2 og Voice/pop FM. Radio 2 er ejet af verdens største radiokoncern - Clear Channel. Vocie er ejet af en anden international gigant, Sky-koncernen SBS. For at fortsætte vores vækst i den konkurrence var et samarbejde med Fyens Stiftstidende oplagt. Og jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes", siger Steen Mogensen, der i 1998 startede Radio 3, til avisen.

Chefredaktør for Fyens Stiftstidende Egon Tøtrup kalder det en naturlig udvikling, at Fyens Stiftstidende nu også går ind i radiobranchen: " Markedet for radio-reklamer vokser - og prognoserne viser vækst flere år frem i tiden. Vi ser muligheder for både Fyens Stiftstidende og Radio 3 ved at indgå dette samarbejde".

De to medier vil udarbejde nogle produkter til annoncører, der indebærer samtidig annoncering i begge medier.

Redaktionelt satser Radio 3 fra morgenstunden på nyheder og serviceoplysninger til fynboerne. Lytterkonkurrencer og "musik du kender" er andre kendetegn for lytterne, der har stillet ind på radioen.

Nyhedsudsendelserne på radiostationen vil også blive styrket med det nye samarbejde. De fire redaktionelle medarbejdere vil eksempelvis fremover kunne trække på Fyens Stiftstidendes eksperter på forskellige stofområder til interviews, skriver avisen videre.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -