Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Christian Kjeldsen tilbage som DAB-chef
Onsdag 14. oktober 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Brancheforeningen DAB Digital Radio Danmark, der har til formål at udbrede kendskabet til og udbredelsen af DAB i og til hele Danmark, får ny chef. Eller måske snarere 'gammel chef'. Christian Kjeldsen har nemlig takket ja til at vende tilbage som chef for foreningen. Han var tidligere chef fra 2006 til 2008.
"Vi er glade for, at Christian Kjeldsen med kort varsel har kunnet komme tilbage om bord i foreningen", siger distributionschef i DR Medier Erik Henz Kjeldsen, der også er formand for DAB Digital Radio Danmark. Han fortsætter: "Vi er overbevist om, at 'hans sikre hånd' kan styre digital radio gennem de udfordringer, vi står over for de kommende år med det nye politiske fokus. Samtidig er vi desværre nødt til at sige farvel til Anita Palmgren, der har gjort en utroligt flot indsats under vanskelige forhold det seneste års tid."

Umiddelbart før sommerferien besluttede politikerne, at den digitale radio skal styrkes i Danmark. Det betyder, at foreningen vil styrke arbejdet med DAB. Én af de helt store udfordringer bliver at få fokus på DAB i bilerne - og at få flere radiostationer til at sende på DAB.

Selv siger Christian Kjeldsen, at han er ydmyg over for opgaven, og at han glæder sig til at komme i gang.

"Med de politiske meldinger skal vi i gang med at lave et 'DAB Digital Radio 2.0' og tage de næste store og afgørende skridt til glæde for lytterne. Den proces glæder jeg mig enormt til at komme i gang med," siger han.

Samtidig med genudnævnelsen af Christian Kjeldsen holder DAB Digital Radio Danmark flyttedag internt i DR Byen, hvor man nu er flyttet sammen med folkene bag P5000 og andre DAB kanaler. Det oplyser DAB DIgital Radio Danmark.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -