Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Torsdag 31. oktober 2002
Karen og Shirley fortsætter på P3
Karen og Shirley fortsætter på P3De to danske radioværter og sangerinder, Karen og Shirley, fortsætter på DR P3, oplyser soulportal.dk. I godt et år har de to spillet R&B og hip hop i radioen hver søndag aften, og det er nu besluttet, at programmet skal fortsætte et år mere. De to piger - hvis fulde navne er Karen Rosenberg og Shirley Haim - og deres forrygende show kan nydes hver søndag aften kl. 21-24. (SHN)

Torsdag 31. oktober 2002
Danmarkshistoriens måske største kor
Mere end en million danskere havde mulighed for at synge med, da DR i anledning af "Spil Dansk"-dagen torsdag kl. 11.45-12.00 inviterede lytterne til at synge med på tre danske sange, 'Mariehønen Evigglad', 'Forelsket i København' og 'I Danmark er jeg født'. Læs mere

Torsdag 31. oktober 2002
Forslag til ny radio-tv-lov fremlagt i dag
Kulturminister Brian Mikkelsen har i dag i Folketinget fremlagt det nye forslag til radio- og fjernsynslov. Fremlæggelsen og hele forslaget kan læses på Kulturministeriets hjemmeside på www.kum.dk/sw5003.asp . Forslaget ventes at komme til 1. behandling i folketingssalen den 15. november. (SHN)

Torsdag 31. oktober 2002
Radio Limfjord fylder 15 år
I dag er det 15 år siden at Radio Limfjords første udsendelse blev sendt. Det fejres med fire dages kampagne med direkte underholdning, konkurrencer, auktioner m.m., fortæller radiochef Bjarne Raabjerg til radionyt.com. Han er samtidigt glad for at man kan fejre fødselsdagen "som morsingboernes foretrukne radiostation, som en sund radio med en god økonomi og et godt tag i lytterne". (SHN)

Onsdag 30. oktober 2002
Nordmand ny musikchef for The Voice
Nordmand ny musikchef for The VoiceThe Voice har ansat Sverre Vedal (28) som ny musikchef. Han kommer fra en lignende stilling på SBS stationerne Radio City og E-FM i Stockholm. Sverre er født i Norge, og startede i radiobranchen i 1993 og har bl.a. været musik- og programchef for NRJ Norge i perioden 1998-2001. Sverre Vedal tiltræder i midten af december. (SHN)

Onsdag 30. oktober 2002
NVR indsamling for lavt blus
NVR indsamling for lavt blusEfter to døgn med indsamling på lokalradioen i Thy, NVR, har man endnu ikke noget overblik over, hvor mange penge der er samlet ind. Det vil man først have tidligst om tre uger, fortæller stationschef Steen Rasmussen (billedet) til radionyt.com. Radioen nævner heller ikke indtelefonerede tilsagn om støttebidrag i æteren, og i det hele taget skal lytterne lytte godt efter for at høre at radioen har en indsamling i gang. I stedet satser man på at pengene kommer fra radioens bagland. Læs mere

Onsdag 30. oktober 2002
Uptown fik ny sendetilladelse i Helsinge
Det lykkedes ikke Sky Radio at få fingre i Radio Uptown Nord's frekvens i Helsinge, 107.3 MHz trods ihærdige forsøg. Lokalradionævnet i Helsinge valgte i stedet at forlænge Radio Uptown Nords sendetilladelse på frekvensen - døg-net rundt - i de kommende to år. Kulturchef i Helsinge kommune, Annette Sørensen, fortæller til radionyt.com, at man fra nævnets side havde haft en konstruktiv dialog med Uptown og at lytterne var glade for Uptown, hvis udsendelser er indarbejde hos lytterne i området. Man har også hæftet sig ved at der er sket en opstramning af det lokale islæt på Uptown Nord. (SHN)

Onsdag 30. oktober 2002
ITU anbefaler DRM på hele AM området
ITU anbefaler DRM på hele AM områdetDen internationale telekommunikations union - ITU - har anbefalet at alle tre AM bånd - langbølge, mellembølge og kortbølge - skal anvendes til digital radio, DRM. Ingen anden form for digital radio har fået så bred en opbakning som DRM, skriver ukRadio.com. DRM ventes officielt lanceret i forbindelse med World Radiocommunication Conference (WRC) i Geneve i juni 2003. (SHN)

Onsdag 30. oktober 2002
Ingen ændringer i Skanderborg
Nyhedsradioen 24-7 får mulighed for at fortsætte med at sende på 106.2 MHz i Østjylland, og dermed fik Skanderborg Lokalradio (= Radio ABC/Radio Alfa) intet ud af at klage til Radio og tv-Nævnet i Købvenhavn, selv om man fik medhold i, at det var ulovligt at nævnet havde givet sendetilladelse til Uge-bladet i Skanderborg. Der blev i stedet oprettet et nyt selskab, der opfylder betingelserne i lovgivningen, og det lokale radionævn i Skanderborg beslut-tede i går at give sendetilladelsen til dette nye selskab. Det betyder at Nyhedsradioen 24-7 kan fortsætte uændret. Radio ABC/Radio Alfa bebuder, at den nye afgørelse vil blive anket til Radio- og Tv-Nævnet. (SHN)

Onsdag 30. oktober 2002
Radio Mojn laver ny regional web-portal
Radio Mojn laver ny regional web-portalRadio Mojn markerer fredag den 1. november sin 13 års fødselsdag, og det sker samtidig med 'fødslen' af radions første 'barn'. 'Barnet' er radioens store internet-satning, hvor Radio Mojn nu fremover også står bag "Hele Sønderjyllands web-portal". Læs mere

Onsdag 30. oktober 2002
Udsigt til stramme Public Service krav til DR
I morgen skal Folketinget førstebehandle lovforslaget på baggrund af medie-forliget mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Der er kun marginale ændringer i lovforslaget i forhold til medieforligets tekst, skriver Berlingske Tidende. På radiosiden betyder det, at to (næsten) landsdækkende radio-kanaler P5 og P6 udbydes i licitation omkring 1. april. For DR er der udsigt til flere og mere præsice kulturpolitiske krav til programfladen. Læs mere

Tirsdag 29. oktober 2002
NVR kæmper for overlevelse: vil skaffe 400.000 kr. i lytterindsamling
NVR kæmper for overlevelse: vil skaffe 400.000 kr. i lytterindsamlingI går kl. 13 startede NVR Nordvestjyllands Radio i Thi-sted en kampagne der gerne skal ende med et resultat på 400.000 kr. Ellers er radioen på vej mod en lukning. De sidste par år har været dårlige for NVRs økonomi, hviket især skyldtes en afmatning på reklameområdet og svigtende spille- og medlemsindtægter. En række besparelser har afbødet problemerne, således at radioens drift i dag løber rundt – men en gæld skal ud af verden for at sikre radioens videre eksistens, oplyser radioen på dets hjemmeside. Læs mere

Tirsdag 29. oktober 2002
Sverige: Radiokrig i Skåne optrappes
Vinyl beder nu lyttterne om hjælp i den skånske radiokrig, hvor SBS-stationen Radio City er gået til angreb mod den populære oldies-station, den Bonnier-ejede Vinyl. Radio City har søgt og fået sendetilladelse på Vinyls frekvenser i Skåne. Iflg. OnAir er lyttere, annoncørere og radioværter oprørte over, hvad der vil ske når og hvis konkurrenten begynder at sende på Vinyls frekvenser, og Vinyl beder nu på dets hjemmeside om lytternes hjælp. (SHN)

Tirsdag 29. oktober 2002
Hans Jørgen Jensen i telefonprogram på P1
Iflg. tidl. generaldirektør i DR, Hans Jørgen Jensen, er DRs nuværende definition på Public Service meget langt væk fra den oprindelige idé, hvor der var fokus på dyder som kvalitet, folkeoplysning, dybde og perspektiv - og det bliver DRs død, mener han. DR lefler for kunderne i dets kortsigtede jagt på seer- og lyttersucces. Hans Jørgen Jensen er i aften gæst gos Poul Friis i P1 kl. 23.05-24.00. (SHN)

Mandag 28. oktober 2002
'Spil Dansk Dag' i DR på torsdag
Spil Dansk Dag i DR på torsdagTorsdag den 31. oktober afholder KODA "Spil Dansk Dag" i hele landet, hvor bl.a. DR Radio også deltager. På P2, P3 og P4 vil der dagen igennem være fokus på dansk musik - alle genrer er repræsenteret, fra klassisk og opera til rock og pop. En fællessang bliver det også til, når P4 spiller op med RadioUnderholdningsOrkestret og Kurt Ravn kl. 11.45-12.00. Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -