Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Pop FM Århus nu også 10-14 fra København
Torsdag 18. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det var en nødsituation, der gjorde at Flemming Beck fra Pop FM i København var vært på Pop FM i Århus forleden morgen, forklarer Inge Bak, direktør for The Voice og Pop FM i Århus. Hun understreger overfor radionyt.com, at Pop FM produceres i Århus og at man ikke sender fra København. Indtil videre er der dog ikke ansat en eneste ny fuldtidsmedarbejder på Pop FM i Århus, der har sendt siden 25. marts - og i dag torsdag sendte Pop FM Århus igen fra København - nemlig Claudia Bækhave kl. 10-14.
Inge Bak er utilfreds med radionyt.com’s omtale forleden, hvor det blev anført at ”Go’mor’n Århus” på Pop FM i Århus sendes fra København. Radionyt.com havde konstateret at morgenprogrammet 6-10 havde Flemming Beck fra Pop FM i København som vært, men Inge Bak siger at programmet blev produceret i Århus. Hun vil dog ikke svare på, hvorvidt Flemming Beck producerede udsendelsen i København eller Århus.

Pop FM i Århus har haft forskellige værter på i morgenprogrammet siden mandag, oplyser Inge Bak. Mandag var det Frank Glavind, tirsdag Claus Nielsen, onsdag Flemming Beck og i dag var det Carsten Bajder. Det er endnu uafklaret, hvem der skal sende morgenradio fast på Pop FM. Indtil videre prøver man forskellige ”free-lancere” af.

Inge Bak oplyser videre at Pop FM i Århus kl. 10-14 sender non-stop, men da radionyt.com fem minutter efter samtalen med Inge Bak (torsdag kl. 12.30) stillede ind på Pop FM Århus var man midt i en udsendelse med Claudia Bækhave. Igen en udsendelse fra København. Claudia Bækhave er medvært i morgenshowet på Pop FM i København. Så vidt radionyt.com erfarer har Claudia Bækhave fra København også været vært andre gange på Pop FM i Århus.

Hverdage mellem 14 og 18 er Claus Nielsen studievært på Pop FM i Århus. Han er i forvejen ansat på The Voice, og har tidligere været Station Manager for The Voice i Odense.

Inge Bak kan ikke lige huske om der kun sendes non-stop musik eller om der er værter på Pop FM i weekenden, men mener – efter lidt betænkningstid – at der ér studieværter på Pop FM lørdag og søndag.

Direkte adspurgt kan Inge Bak ikke nævne nogle medarbejdere der er blevet direkte ansat på Pop FM i Århus. Der er udelukkende tale om free-lancere og omrokeringer, hvor nuværende Voice medarbejdere – som f.eks. Cathrine Reinert og Claus Nielsen – er blevet tilknyttet Pop FM og hvor man ”trækker på” Pop FM medarbejdere i København.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -