Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio forsøger at vinde mere tid
Tirsdag 15. juni 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Selv om Sky Radio skulle overholde vilkårene for sendetilladelsen til FM5 nettet allerede fra første sendedag, forsøger Sky igen at vinde tid. Iflg. Ritzau har Sky Radio i dag skrevet til Radio- og Tv Nævnet, at omlægningen er en større proces, der ikke kan laves på få uger. Nævnet havde ellers forlangt, at Sky senest i dag skulle fremlægge en plan for programændringerne og at ændringerne i sendefladen skulle ske fra august.
"Det er en større proces med de omlægninger, som nævnet har krævet. Det er ikke lige noget, man laver om på få uger. Derfor kan vi heller ikke præsentere planen endnu. Det håber vi, at nævnet har forståelse for", siger stationens administrerende direktør, Kasper Krüger til Ritzau

Krüger understreger, at Sky er parate til at lave om på programfladen, så den lever op til de krav der er opstillet fra Radio- og Tv-nævnets - og det indebærer iflg. Ritzau bl.a. at 'Romantica' erstattes af et "mere nyhedsorienteret magasinprogram".

- - -

Her er ordlyden at Sky Radios svar til nævnet:

"Sky Radio beklager meget, at der er opstået uenighed med Nævnet om fortolkningen af bestemte dele af programtilladelsens vilkår, hvad angår det såkaldte magasinprogram. Sky Radio er ikke interesseret i at lade denne uenighed udvikle sig og/eller føre til juridiske tiltag. Vi foretrækker at bruge vores positive kræfter på konstruktive tiltag, der kan tiltrække flere interesserede lyttere til vores radioprogram.

Vi har derfor besluttet at stoppe udsendelserne af vores nuværende magasinprogram Romantica og ændre konceptet for det daglige magasinprogram. Konkret betyder dette, at vi vil udvikle et nyt program, som vil være i overensstemmelse med programtilladelsen og forhindre unødvendige uenigheder mellem Nævnet og Sky Radio.

Vi beder Nævnet om forståelse for, at det kræver tid at foretage disse ændringer. Derfor har vi ikke mulighed for at præsentere en klar og komplet plan den 15. juni, men Nævnet kan være sikker på, at vores station vil leve op til alle nødvendige krav i programtilladelsen i august.

Med venlig hilsen
Kasper Krüger"



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -