Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM på vej med eget stream
Tirsdag 9. december 2003
Af Karsten Jensen
 
For få dage side påbegyndte Radio 100FM at streame deres signal så alle med en internetforbindelse kan høre stationen. Løsningen er dog på vej til at blive ændret så Radio 100FM kan modtages i flere kvaliteter.
”I første omgang vil vi tilbyde en kvalitet på 128 Kbps og den nuværende på 64 Kbps. Senere vil vi også give mulighed for noget midt i mellem, eksempelvis 96 Kbps, men også eksempelvis 48 Kbps for dem med en langsom internetforbindelse”, afslører Nicolaj Trane, teknisk chef på Radio 100FM til radionyt.com i dag.

I øjeblikket har Radio 100FM en midlertidig løsning, der leveres af Nordic Web Radio i Stockholm: ”Vi vil selv styre det og vi har bestil en 100 Mbit fiber-linie hos TDC og når den er leveret vil vi også tilbyde vores egen media player” forklarer Nicolaj Trane, der fortæller, at det godt nok koster nogle penge i startgebyr i form af teknisk udstyr og softwarelicenser, men forklarer, at pengene hurtigt er tjent hjem igen i forhold til den nuværende løsning.

”Vi streamer signalet nu fordi vi bare ville igang”, fortæller Trane, der ikke selv er helt tilfreds med den nuværende lydkvalitet på internetsignalet. ”Der er lidt ’flanger’ på lige nu, men når vi kommer på nettet med stream direkte fra vores studier så er lyden i top” lyder det tilfreds fra den tekniske chef. ”Vi forventer, at vi streamer vores eget signal omkring den 1. februar”, slutter han.

Når Radio 100FM går igang med selv at levere streamet bliver der også mulighed for at hente signalet fra en ekstern internet-radio, eksempelvis TurtleBeach-modtageren fra Audiotron.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -