Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nis Boesdal og Puk Elgård værter på nyt P4-program fra 2. januar
Torsdag 21. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når den regionale sendetid fra januar indskrænkes om formiddagen på DR P4, så bliver der plads til et nyt program med titlen 'Formiddag på 4'eren'. Programmet skal sendes mandag til lørdag lkl. 10-12 og er lytternes helt eget spørgeprogram om alt fra jura over fugleliv til kommunalreform. Nis Boesdal og Puk Elgård bliver værter på det nye program.
Spørgelysten er stor blandt danskerne, og mere end en halv million stiller dagligt ind på P4’s spørgeprogrammer om formiddagen. Derfor opruster P4 nu på denne front - sendetiden bliver fordoblet, og der bliver skruet op for lytterdeltagelsen. Lytterne kan nu blive klogere mandag til lørdag kl. 10.03 i P4’s nye spørgeprogram ’Formiddag på 4’eren’.

’Formiddag på 4’eren’ tager tråden op fra ’P4 Panelet’, som i det sidste års tid har været lytternes populære spørgeprogram på P4.

Nis Boesdal siger om det nye program: "Jeg glæder mig rigtig meget til at lave ’Formiddag på 4'eren’, fordi vi kan beholde mange af de fine eksperter fra ’P4 Panelet’, men samtidig være meget mere aktuelle omkring de sager, vi ved, lytterne går og tumler med.

Det er to store værtsprofiler, der kommer til at gelejde lytterne igennem de to timers radio, nemlig Nis Boesdal og Puk Elgård. Nis Boesdal er vært på ’P4 Panelet’ og ’Livet på skinner’ på DR1, mens danskerne blandt andet kender Puk Elgård fra DR1’s ’Hokus Krokus’.

Der er ifølge Nis Boesdal en større uforudsigelighed i ’Formiddag på 4’eren’:

"Med ’Formiddag på 4'eren’ går vi for alvor på nettet: Det betyder dels, at vi er sammen med lytterne lige nu og her, dels at vi kan finde svar på de gode spørgsmål, vi ikke havde forudset. Når man ikke kan planlægge, må man i højere grad være til stede, og det giver nærvær. I køkkenet siger man, at mange kokke fordærver maden - i radioen forskønner de resultatet..."

Lytterne får dermed selv mulighed for at bringe dagens emne i et nyt perspektiv. Og det er lige fra kommunalreform til fugleliv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -