Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Hirtshals giver nyheds- og sports- dækning et kvalitetsløft
Onsdag 6. juli 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Hirtshals har løbende udvidet den lokale nyheds- og sportsdækning og nu ta'r man endnu et spring fremad - og tilføjer landsdækkende og internationale nyheder fra RadioNyhederne.
Radio Hirtshals startede med at sende egen-producerede nyheder i december 2001 i forbindelse med stationens lancering af 'MorgenRadioen”'. Dengang var der nyheder kl. 07, 08, 09 og 10.

"Ret hurtigt fandt vi ud af, at nyhederne er særdeles vigtige for den almene radiolytter i vores ret brede målgruppe, og i september 2002 koblede vi nyheder på kl. 12.00 og 16.00", fortæller programchef på Radio Hirtshals Henrik Ledet.

Senere i 2003 og 2004 kom der nyheder i resten af dagsendefladen, således at der nu er nyheder hver time, alle hverdage fra 07.00 til 18.00. Der er desuden sportsnyheder kl. 16.35

Henrik Ledet siger, at det har fungeret ganske godt, men man er på stationenr nu kommet til den konklusion, at man vil være endnu stærkere på nyhedsfronten og sporten.

Radio Hirtshals har derfor lavet et samarbejde med RadioNyhederne, der i forvejen leverer nyheder til 26 radiostationer over hele landet.

”Når der sker en vigtig begivenhed, - jamen så er vi altså i fremtiden med HELT fremme på beatet, og får udtalelserne fra de relevante personer, lynhurtigt, præcist og i et radiovenligt sprog. Det vil sige at man altså kan blive på Radio Hirtshals hele dagen uden frygt for at gå glip af væsentligt nyhedsstof og sport, og vi er meget meget tilfredse med at komme til at stå stærkere i det lokale mediebillede i Vendsyssel", siger Ledet og fortsætter:

”Vores nyheder kommer hver time - med primære udsendelser kl. 06, 07, 08 og 09 samt om eftermiddagen kl. 12, 16, 17 og 18. Udover det er der nyhedsresume hver halve time i morgenfladen og sen eftermiddag. Udover det er der sportsnyheder 3 gange i morgenfladen og 2 gange i eftermiddagsfladen”.

Fremover vil man primært kunne høre de landsdækkende nyheder først i nyhedsblokken, og så supplerer Radio Hirtshals op med lokale og regionale nyheder fra Nordjylland og Vendsyssel, så nyhederne bliver både lokale, regionale, nationale og internationale.

Som noget helt nyt vil Radio Hirtshals nu også sende nyheder i weekenden. Man starter med timenyheder kl. 8 om lørdagen og kører igennem til kl. 18 - og med sportsnyheder 3 gange omkring middagstid.

"Vi er glade for at Radio Hirtshals i vores 15 leveår nu er fuld leveringsdygtig i kvalificerede nyheder oveni vores i forvejen kendte koncept med redaktionelle fladeindslag, konkurrencer, events og det bedste musikmix", slutter Henrik Ledet, programchef på Radio Hirtshals.

Radio Hirtshals sender på FM 105.0 og 105.6 MHz. Læs mere på www.radiohirtshals.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -