Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Herkules overlever krise
Onsdag 10. juli 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den alvorlige krise på AOF's daghøjskole i Kolding har også kradset hos Radio Herkules, der har stået for den omdiskuterede radioundervisning. Leder af Radio Herkules, Jørn Ruby, har været usikker på om daghøjskolens konkurs har villet rive Radio Herkules med - men nu er Ruby sikker på, at radioen overlever - selv om der skal spares på udgifterne.
Til JydskeVestkysten fortæller Jørn Ruby (billedet), at det har været nødvendigt at skære en del timer af sendetiden for at spare dyre afgifter til at sende musik.

Samtidig oplyser han, at det er lykkedes at lave en aftale med nogle af de tidligere AOF-kursister, så radioholdet kan fortsætte på privat basis frem til årsskiftet. Dermed får Radio Herkules indtægter på 60.000 kroner, der skal falde i tre rater, og det opvejer de 55.000 kroner, som radioen har til gode hos AOF's lukkede daghøjskole.

Desuden får radioen stadig penge for blandt andet at sende servicemeddelelser og informationsprogrammer for lokale virksomheder og fagbevægelsen, skriver avisen videre.

Derimod er det fortsat ikke lykkedes for radioen at få de samme indtægter ved salg af radioreklamer - som før sagen med AOF daghøjskolen.

"Vi har aldrig haft store indtægter på at sende rå reklame, men der er sket et mærkbart dyk, som vi ikke har indhentet. Men generelt har vi en billig radio at drive, så der skal ikke så mange penge til, for at det kan lade sig gøre. Modsat mange andre lokalradioer er vi kun en ansat, og det er mig", siger Jørn Ruby til JydskeVestkysten.

Han understreger i øvrigt at han føler sig frikendt i sagen om daghøjskolen.Ruby har kun været underleverandør til daghøjskolen, der har tilsynspligt i forhold til radioens kurser, og den har skolen i øvrigt også overholdt undervejs, siger Jørn Ruby.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -