Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


’Madvig Plus Østergaard’ på P3
Torsdag 5. august 2004
Af Karsten Jensen
 
Med god musik som omdrejningspunkt indtager Lisbeth Østergaard og Thomas Madvig æteren i et helt nyt program på P3. Allerede i den første uge kan lytterne høre et eksklusivt interview med amerikanske Will Smith og vinde en rejse til Florida.
'Madvig Plus Østergaard' hedder P3’s nye program, der får premiere mandag 9. august og kører alle hverdage fra kl. 12-15. Med masser af god musik, hygge og direkte lytterkontakt er det værterne Lisbeth Østergaard og Thomas Madvigs opgave at gøre timerne på jobbet efter frokost lidt lettere at komme igennem:

”Vi kommer ud af æteren, på et tidspunkt, hvor sulten skal tilfredsstilles i frokostpausen, og hvor en tung mave kan gøre det hårdt at vende tilbage til dagens opgaver på jobbet. Hvis vi kan give folk et lille smil på læben og lidt gåpåmod til resten af dagen med god musik, højt humør, og små konkurrencer har vi gjort en lille forskel”, mener Thomas Madvig.

Med Lisbeth Østergaard og Thomas Madvig, der er blandt de mest erfarne værter på P3, kan lytterne se frem til et værtspar, der er nærværende, afslappede og ikke mindst nyder hinandens selskab. En af styrkerne ved det nye program er den kemi, der opstår, når Lisbeth og Thomas’ forskellige personligheder mødes:

”Thomas og jeg er som udgangspunkt ret forskellige. Jeg kommer fra Silkeborg, mens Thomas er fra storbyen, så der er helt klart lagt op til en kærlig konkurrence mellem Jylland og København! Men vi er rigtig gode sammen, og det tror jeg ikke, man er i tvivl om, hvis man lytter til programmet. Vi kan sagtens være uenige og stikke lidt til hinanden, især når det handler om sport, men det er som regel kærligt ment! I det hele taget har det været meget vigtigt for os, at vi bare kan få lov til at være, som vi er”, siger Lisbeth Østergaard, der begyndte at lave radio allerede som 16-årig på Radio Silkeborg - så blev det til lidt free lance arbejde på Radio Colombo i Århus, derefter Voice Århus og Voice København - og siden 1. november 2002 på P3.

Med 'Madvig Plus Østergaard' er det bedste P3-musik sat i højsædet og danner afsæt for konkurrencer, events og ikke mindst samspillet mellem Lisbeth og Thomas. Interviews og intim-koncerter med kendte kunstnere fra ind- og udland, musiknyt, gode tips til koncerter og musikkonkurrencer med koncertbilletter på højkant er eksempler på det indhold, som lytterne kan se frem til i 'Madvig Plus Østergaard'. Lytterne får i det hele taget en meget aktiv rolle i det nye program. Nærmest som en tredje vært har lytterne altid direkte adgang til både Lisbeth og Thomas på hver deres e-mailadresse eller sms, hvor de kan henvende sig til med kommentarer og inputs til dagens udsendelse.

At det netop er blevet Lisbeth Østergaard og Thomas Madvig, der har fået ansvaret for et program, der har musikken som omdrejningspunkt, er ifølge DR ikke nogen tilfældighed. Efter i flere år at have ageret vært og quizmaster for sit ’gæt et årstal-program’, har Lisbeth Østergaard efterhånden fået opbygget en omfangsrig viden om musikkens hvem, hvad og hvornår. Thomas Madvig blev internationalt kendt, da han tonede frem som VJ / Presenter på MTV Europe, og han har siden med stor succes fået opbygget sig et velrespekteret navn i DJ-kredse. Hver lørdag aften kan man høre Thomas Madvig og kollegaen Krede, når de mixer skiver i D'Store Mix på P3.

”Lisbeth og jeg kan finde mange fællesnævnere i vores musiksmag, men som det ligeledes er tilfældet hos vores lyttere, har vi også forskellige holdninger og meninger til den musik, som vi sender ud i æteren. Disse meninger er vi ikke bange for at dele med lytterne og diskutere indbyrdes. For os er det vigtigt at lytterne får en ærlig mening og en nuanceret holdning til den musik, som vi præsenterer i programmet - uden at vi pludselig går hen og bliver musiknørder”, siger Thomas Madvig.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -