Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Prix Radio priser uddelt til bl.a. DR, Hit FM og Radio Sydhavsøerne
Lørdag 22. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Prix Radio 2007 priserne på branchefestivalen ’Radiodays’ i DR Byen, blev lørdag aften uddelt, og der var bl.a. priser til 'Skovmand & Bue' (Hit FM) for årets morgenshow, 'Nyhedsministeriet' (TV 2 Radio) for årets nyhedsprogram og så gik hædersprisen til radiodirektør for DR, Leif Lønsmann.
Radiodays' hæderspris blev overrakt af sidste års vinder, Mads Steffensen fra P3-programmet 'Mads & Monopolet'.

I motiveringen for at give Leif Lønsmann prisen sagde han blandt andet, at DR-radiodirektøren er en ”fuldblods-radiomand, der er gået hele vejen; fra almindelig radiojournalist og helt til toppen af dansk radio.”

”Hans kærlighed til radiomediet er udtalt. Og selv om der er stærk konkurrence mellem de forskellige radiostationer, er han manden, der gerne giver et godt råd til de nuværende - men også tidligere ansatte. Han er også manden, der gerne støtter op omkring initiativer, der på tværs af radioerne, kan gavne dansk radio og dermed lytterne, uden skelen til, om der er tale om kommerciel radio eller statsradiofoni,” sagde Mads Steffensen, da han læste op fra begrundelsen.

Det er en jury udpeget af de fem arrangører af Radiodays: DR, TV 2 Radio, Radio 100 FM, SBS Radio og organisationen Radioerne, der har indstillet folk til og udpeget modtageren af hædersprisen.


Årets nyheds- og aktualitetsprogram blev TV 2 Radio programmet 'Nyhedsministeriet'. Ambitionerne for programmet var fra starten tårnhøje. Målet var at kunne gå i dybden med de aktuelle nyheder på en anden måde end hos noget eksisterende nyhedsmagasin på dansk radio. Magasinet skulle være i øjenhøjde med lytteren og belyse de valgte historier fra andre vinkler end de traditionelle.

Nyhedschef Suzanne Moll siger, at der ligger en enorm anerkendelse fra branchen i at få denne pris, og det er hun meget taknemmelig for.

Vært på 'Nyhedsministeriet', Thomas Qvortrup, siger om prisen: "Jeg er stolt og glad. Dels på 'Nyhedsministeriets' vegne, men også på TV 2 Radios vegne. Ambitionen med programmet er at levere magasinhistorier, og uanset hvor tunge de er, skal de leveres sådan, at både de, der ved meget om stoffet, og de, der er uden forudsætninger, skal få noget med sig. Det nemmeste i verden er at hæve lix-niveuaet for at lyde klog. Men at sænke lix-niveauet og samtidig bevare substansen - det er sværere...! Det er noget af det, vi prøver at gøre i 'Nyhedsministeriet'."


I forbindelse med prisfesten i DR Byen blev der også uddelt flg. priser:

- Årets morgenshow: 'Skovmand & Bue', Hit FM, Aalborg,
- Årets radioreklame: Carsten Agerbæk (Agerbæk Lydproduktion) for Begravelsesforretningen Slagelse
- Årets kundepromotion: Kim Nielsen, Radio Sydhavsøerne, med spottet 'Scor Kassen'
- Årets egen-promotion: Peter Lous og Peter Sikker Rasmussen, DR P1 - for deres spot for de satiriske syv minutter på P1, 'Selvsving'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -