Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


USA: Familie anlægger erstatningssag mod radiostation efter kvindes død
Fredag 19. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Advokater for familien til den 28-årige kvinde, der døde efter at have drukket 7½ liter vand i en radiokonkurrence på den californiske radiostation KDND siger, at man vil anlægge sag mod stationen, der gennemførte konkurrencen. Det skal ske for at statuere et eksempel og for at søge at dæmpe uforsvarlighed og hensynsløshed blandt shock jock radiostationer.
Advokat Roger Dreyer siger til nyhedsbureauet AP, at konkurrencen om at drikke så meget vand som muligt i et morgenshow på KDND, ikke var andet end en rating-stunt med henblik på at forøge stationens overskud.

Konkurrencen kostede den 28-årige Jennifer Lea Strange, mor til 3, livet.

Advokaten peger på, at KDND var fuldt ud klar over farerne ved en sådan drikke-konkurrence, men valgte at gennemføre den alligevel.

Konkurrencen foregik i morgenprogrammet 'Morning Rave' og gennemlytning af båndoptagelser af programmet har godtgjort, at værterne i programmet gør sig morsomme over de mulige farer ved at drikke for meget vand. De omtaler endog en universitets-studerende, der døde i 2005 efter at have drukket store mængder vand.

"Uhyrligheder for enhver pris er blevet standard indenfor radioindustrien - jo mere skidt og møg, jo mere ydmygende - jo bedre", siger Dreyer. "Det må være tid til at stoppe denne hensynsløshed".

Dreyer siger, at erstatningssagen bliver anlagt i løbet af få dage, efter at Jennifer Strange er blevet begravet i weekenden og når man har klarlagt præcist, hvem af de ansatte på KDND sagen skal rejses imod. Dreyer vil ikke overfor AP oplyse, hvor stor et beløb erstatningskravet vil blive på.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -