Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


The Voice lukker Freakshowet - Jan Elhøj ny morgenvært fra 1. februar
Tirsdag 20. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra udgangen af januar er det slut med The Voice Freakshow, der har været titlen på morgenprogrammet på The Voice siden 2002 - og det bliver dermed også slut med at stå tidligt op for Mille Matthiasen, Dennis Ravn, Christian Fuhlen- dorf og Allan Kjærgaard. De rykker fra februar til andre sendetidspunkter på The Voice. Fra 1. februar blænder The Voice til gengæld op op for, hvad man betegner som 'stationens største morgensatsning nogensinde' og 'sit hidtil største morgenshow' med den kendte komiker, ungdomstv- og radiovært Jan Elhøj i front. Navnene på medværterne afsløres senere.
"Helt i The Voice ånd er Jan en gennemført kombination af legebarn, højtråbende stodder, kreativ idé-mager og rutineret komiker. Jan taler ungdomskulturens sprog, og hans afvæbnende charme tillader ham at vade lige ud over kanten, at være både plat og grotesk, og stadig få publikum til at hyle af grin", siger Kristian Høyrup, programchef for The Voice.

Jan Elhøj mestrer den skæve humor, som unge elsker, og derfor glæder The Voice sig til at kunne vække lytterne med en ordentlig gang morgenrøg fra Elhøj.

"Latter er den bedste start på dagen - og vores morgenværters fornemmeste rolle er og har altid været, at få folk til at grine. Kendte komikere som bl.a. Uffe Holm og Anders 'Anden' Matthesen har været med til at gøre The Voice til kanalen med de sjoveste morgenshows - og den tradition er Jan Elhøj ideel til at videreføre", siger Kristian Høyrup videre.

Jan Elhøj er kendt fra radio såvel som tv med bl.a. figurer som Kenned og Ilmer i det vanvittige ungdomsprogram 'Banjos Likørstue' på DR, som rablende gal live TV2 Zulu bingo-vært i Zulu Bingo og som populær standup komiker.

Nu glæder Elhøj sig til at skifte tv ud med radio: "Som radiovært får jeg en mere direkte kontakt med lytterne og dermed en ideel mulighed for at forme Danmarks ungdom helt i min ånd. Med min magiske radiostemme vil jeg indtage lytternes bevidsthed, hvor end de går og står - fra clockradioen vækker dem, til de sidder i bilen eller bussen, på arbejde og i skole, på shopping og i supermarked. Bare tanken om, at være alle steds nærværende er guf for mig ego", griner Elhøj.

Elhøjs morgenshow, der bygger på humor og aktualitet målrettet unge, forventes at gå i luften den 1. februar 2006 og The Voice er nu ved at lægge sidst hånd på Elhøjs morgenshow og regner med at kunne afsløre det fulde morgenteam omkring nytår.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -