Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Henrik Knaack forlader SBS Radio
Fredag 13. april 2007
Af Karsten Jensen
 
Frederik Meyer tiltræder den 1. juni stillingen som administrerende direktør for SBS Radio A/S i Danmark. Dermed får SBS Radio en chef, som både har solid international erfaring, og som tidligere har været ansat på The Voice. Henrik Knaack (foto) vil nu prøve noget andet end radio.
Frederik Meyer har siden 1995 været ansat i Anheuser-Busch International, et af verdens største bryggerier, der bl.a. producerer den kendte Budweiser øl. Han har i sine 12 år i koncernen stået i spidsen for nogle af de største internationale markeder for Anheuser-Busch og var bl.a. med til at gøre Budweiser til canadiernes foretrukne ølmærke.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde med både radio og tv, og jeg tror, at jeg med min erfaring kan være med til placere The Voice endnu mere markant på det danske marked,” siger Frederik Meyer.

Eric Hansen, der er senior vice president, radio division i SBS Broadcasting B.V., glæder sig over, at Frederik Meyer nu vender hjem til The Voice:

”Jeg har fulgt ham i hans tid hos Anheuser-Busch, og jeg er imponeret over de resultater, Frederik har skabt i Europa og Nordamerika for et af verdens stærkeste brands.”

Med ansættelsen af Frederik Meyer tager SBS Radio afsked med Henrik Knaack, der har været direktør siden 2000.

”Jeg har igennem længere tid haft et ønske om at prøve noget andet end radio - efter mere end 20 år i branchen” udtaler Henrik Knaack.

”Henrik har gjort en stor indsats på et ofte meget vanskeligt marked. Jeg vil gerne takke ham for hans store arbejde og ønsker ham al mulig held og lykke i hans videre karriere,” siger Eric Hansen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -