Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DAB og DRM i tæt samarbejde
Mandag 1. september 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På Funkausstellung (IFA) i Berlin i afvigte weekend blev et nyt samarbejde mellem World DAB Forum og Digital Radio Mondial (DRM) indgået. Dermed arbejder de to førende former for digital radio - på hhv. FM og på lang/mellem/kortbølge - nu sammen om at 'omvende' dels radiostationerne og dels den industri der fremstiller morgendagens radiomodtagere om den digitale radios fortræffeligheder.
The World DAB Forum og Digital Radio Mondiale (DRM) bekendtgjorde det nye samarbejde på den netop afholdte Internationale Funkausstellung (IFA) i Berlin. De to organisationer er enige om at samarbejde for at styrke forhold, der er gunstige for begge digitale systemer.

Det ventes at dette tætte samarbejde vil bane vej for en ny slags digital radiomodtager i fremtiden, der vil gøre lytterne i stand til at modtage digitale radioprogrammer uden at skulle forholde sig til de underliggende transmissions-systemer.

Annika Nyberg, præsident for The World DAB Forum, udtaler, at samarbejdet med DRM er godt nyt for de radiostationer der sender digitalt, for radiofabrikkerne og fremfor alt for lytterne. Hun giver samtidigt udtryk for, at a DRM har fantastisk meget at tilbyde både i form af teknologi og ideer.

Formand for DRM konsortiet, Peter Senger, udtaler at man er indstillet på en stratregisk alliance med World DAB Forum, der vil forøge lytternes muligheder på hele kolden, og at DRM er henrykte over at samarbejde med World DAB Forum.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -