Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR får en økonomidirektør fra nytår
Onsdag 9. november 2005
Af Karsten Jensen
 
DRs bestyrelse besluttede onsdag at samle al økonomistyring, drift, investeringer og DR Byen-projektet under et nyt økonomidirektørområde, der får Bent Fjord i førersædet. Årsagen er behov for strammere styring af DR's økonomi.
Samtidig bliver Fjords nuværende post som ressourcedirektør nedlagt, og enheder, som ikke direkte har noget med økonomi at gøre, bliver i stedet placeret under de direktørområder i DR, hvor de naturligt hører hjemme eller har stor tilknytning til.

"DR har behov for en strammere styring af økonomien og behov for at få et bedre overblik over virksomhedens samlede omkostninger," siger DRs generaldirektør Kenneth Plummer.

Den nye økonomidirektør og hans stab skal blandt andet sikre, at DRs øverste ledelse løbende har et overblik over DRs totalomkostninger i relation til de daglige ledelsesbeslutninger.

DRs bestyrelse blev på onsdagens møde også orienteret om, at der etableres en samlet HR-funktion. Den kommer til at bestå af størstedelen af den nuværende personaleafdeling samt HR-funktionerne fra direktørområderne. DR HR, som enheden kommer til at hedde, skal blandt andet tage sig af medarbejderforhold, strategiske opgaver, personalepolitik og overenskomstforhandlinger.

DR HR bliver en del af generaldirektørens stab og får den nuværende HR-chef i DR Programproduktion, Jette Husum, som chef. Hun får fremover titel af underdirektør og skal samtidig også deltage i direktionsmøderne i DR.

"DR står over for store strategiske og driftsmæssige udfordringer i de kommende år, og derfor er det nødvendigt, at DR bliver "ét DR", der deler indhold, viden og værdier, tænker i helheder og samarbejder på tværs," siger Kenneth Plummer.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -