Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Fredag 31. maj 2002
DR varsler lockout mod journalister
DR har i dag modtaget strejkevarsel fra Dansk Journalistforbund, og DR har på den baggrund afsendt lockout varsel til Dansk Journalistforbund og anmodet Statens Forligsinstitution om at indtræde i forhandlingerne. Læs mere

Fredag 31. maj 2002
Fyret revisor kræver erstatning
I stedet for at at blive belønnet for at afsløre bedrageri blev Næstved-revisoren Ebbe Ravn fyret som revisor i Mediehuset. Nu anklager Mediehus-formanden for injurier. "Det er ikke rimeligt, at jeg skal være prügelknaben, når jeg afslører, at andre laver falske underskrifter". Læs mere

Fredag 31. maj 2002
Økonomisk lussing til Radio Viborg
Økonomisk lussing til Radio ViborgRadio Viborg A/S, der river Radio Viborg og Viborg Guld samt har et medejerskab Midtjylland Hit FM og Midtjylland Guld i Herning, gav sidste år et minus på 2,1 million kroner. Underskuddet skyldes ifølge formand Susanne Fisker primært svigtende indtægter fra landsannoncer, skriver Viborg ByNet. "Det er måske trivielt at tale om effekten af 11. september. Men vi kan aflæse det direkte i vore tal, siger radioformanden". Radio Viborg har på grund af indtægtsnedgangen 'flyttet rundt på' nogle af de 15 medarbejdere, men ingen er blevet fyret, understreger Susanne Fisker. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Nød lærer nøgen lytter at vinde
Events behøver ikke altid at være planlagt i forvejen. I dagens morgenradio på Radio Viborg fik studievært Henrik Sand en indskydelse indskydelse - på baggrund af det regnfulde vejr: "Vi gi´r 2 beachparty billetter til den første lytter der nøgen danser regndans foran radioen". En halv time senere mødte en lytter op udenfor Radio Viborg, og resultatet kan ses på www.radioviborg.dk. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Udsigt til nyt medieforlig mandag
Der arbejdes i dag fredag på højtryk i Kulturministeriet med en ny medieaftale og søndag aften mødes kulturminister Brian Mikkelsen (K) med alle de politiske partier - på nær Enhedslisten. Så vidt radionyt.com erfarer regnes der med at der allerede mandag kan indgås et nyt mediepolitisk forlig. Nyhedsbrevet Markedsføring skriver, at det vil betyde at 'nyhedskanalen P5' og 'den rent kommercielle popkanal P6' kan være i luften til efteråret, og at privatiseret TV 2 vil kunne byde på kanalerne. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Opasia Netradio nedlægges i dag
Opasia Netradio nedlægges i dagTDC's internetportal Opasia lukker i dag 'Opasia Netradio', der består af fire forskellige musikkanaler. Baggrunden for lukningen er dels en ventet voldsom stigning af KODA afgiften og dels fordi det ikke er lykkedes at tiltrække ret mange betalende lyttere. For to måneder siden blev Opasia Netradio gjort til betalingskanaler; Netradio-lyttterne måtte betale 4 dollars (ca. 34 kr.) for at lytte med, men det var der meget få der valgte at gøre. Læs mere

Fredag 31. maj 2002
Markedsradio fra Hjallerup er i luften
Markedsradioen fra Hjallerup Marked er gået i luften i dag og høres fint i området på 104.3 MHz. Programmerne indeholder bl.a. sangjingles, hestevrinsk og sågår korte nyheder, reportager og rigtige mennesker bag mikrofonen. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Trods strejke sender DR fortsat 4 kanaler
På trods af en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse blandt journalisterne i DR, udkommer DR Radio på alle 4 kanaler. Alle nyhedsudsendelserne er berørt og vil udkomme i forkortede udgaver. På DRs fire radiokanaler vil en del af de planlagte programmer udgå og blive erstattet af andre udsendelser. Læs mere

Fredag 31. maj 2002
DR journalister strejker igen
Som følge af sammenbruddet i forhandlingerne mellem Dansk Journalist-forbund (DJ) og DR har en række nyhedsredaktioner i DR nu nedlagt arbejdet, og DJ har varslet konflikt fra 1. juli. I øjeblikket strejker journalisterne på Radioavisen, Kanal 94 i Vejle, Nordjyllands Radio, Regionalen i Næstved, Bornholms Radio, Købehavns Radio. Journalisterne på Østjyllands Radio, Radio Syd og Radio Fyn holder i øjeblikket fagligt møde om situatiopnen. Baggrunden for forhandlingssammenbruddet er bl.a. journalisternes krav om mere i løn. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Sky vil snarest dække 50-60 % af Danmark
Sky vil snarest dække 50-60 % af DanmarkSky Radio vil være landsdækkende, skriver MediaWatch i dag. Radiostationen tager nu initiativ til at styrke sin dækning, så den snarest muligt når op på 50-60 procent af landet, men hvordan dette skal ske fremgår ikke af artiklen, men det anføres dog at Sky Radio vil byde både på den femte og sjette radiokanal, når de udbydes i efteråret. (SHN)

Fredag 31. maj 2002
Norge: P4 koncessionen i udbud
I dag fredag sendes den landsdækkende FM kanal som ’P4 Radio Hele Norge ASA’ i dag og siden efteråret 1993 har sendt kommerciel radio på. Flere har allerede tilkendegivet at de vil søge at få koncessionen på den attraktive kanal, bl.a. Radio2Digital, NorskRixRadio, TvInvest og naturligvis P4 selv, oplyser Kampanje. Koncessionen for den 4. kanal gælder fra og med 1. januar 2004. Den bebudede 5. landsdækkende FM kanal sendes ikke i udbud før der senere er skabt klarhed over frekvenserne. (SHN)

Torsdag 30. maj 2002
UK: Klager over at TalkSport er for kedelig
De britiske myndigheder i The Radio Authority har givet lyttere medhold i to ud af tre klager over den landsdækkende britiske mellembølgestation TalkSport. Bl.a. har stationen fået en reprimende over i en morgenudsendelse at have kaldt tyrkere 'barbariske'. Til gengæld fik en lytter, der klagede til The Radio Authority over at TalkSport 'simpelthen var for kedelig' ikke medhold. Det ligger ikke indenfor RA's beføjelser at irettesætte stationer, fordi de er for kedelige. (SHN)

Torsdag 30. maj 2002
Nordjyske mestre i firma-bold med til DM i lokalradiofodbold
Nordjyske mestre i firma-bold med til DM i lokalradiofodboldANR's fodboldhold, der i efteråret blev nordjyske mestre i firmafodbold, meldes nu klar til at erobre det første trofæ i lokalradiofodbold. Holdets træner, sportschef på ANR i Aalborg, Claus Jensen, siger, at de sidste spillere netop er blevet sikret fri, og at det derfor er den stærkest mulige trup, der tager til Horsens for at hente pokalen til Aalborg. Blandt de bærende kræfter er den tidligere elitespiller Anders Fuglsang, der siger, at han betragter det som en formssag at gøre ANR til Danmarksmester. (SHN)

Torsdag 30. maj 2002
Norge: Melodi FM relanceres
Lytterne i Oslo, Bergen og Trondheim får den 4. juni et nyt radiotilbud. Den 'gamle' Melodi FM rekonstrueres helt og aldeles med nyt navn, nyt format, ny ledelse og nye studieværter, skriver radionytt.no. Den nye station - der ellers er omgærdet af stor hemmelighedskræmmeri - vil være meget lokalt orien-teret og musikpolitikken vil udelukkende blive bestemt af fokusgrupper. (SHN)

Onsdag 29. maj 2002
Enhedslisten ude af medieforhandlinger
Enhedslisten meldte sig i dag onsdag ud af forhandlingerne om en ny medieaftale, oplyser Ritzau, og dermed møder partiet ikke op søndag, når de andre partier igen mødes med kulturminister Brian Mikkelsen (K) for at søge at opnå enighed om et mediepolitisk forlig. Det er spørgsmål om TV 2s privatisering, der angives som årsagen til at Enhedslisten ikke længere ville være med i forhandlingerne. (SHN)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -