Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Plummer afskaffer DR-menneskechefer
Mandag 17. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Knap nok er DR's generaldirektør Kenneth Plummers totale omlægning af ledelsesstrukturen i DR, der har været forberedt i månedsvis, trådt i kraft, før Plummer nu fortryder de voldsomme ændringer i chefstrukturen. Om mindre end en måned - den 12. oktober - afskaffes "menneskecheferne" og dermed bliver 24 nyudnævne "menneskechefer" i DR ledige. De behøver dog ikke frygte for deres job; de får bare et andet chefjob. Hvilke vides dog ikke endnu.
Den nye chefstruktur i DR trækkes tilbage. Titlen 'menneskechef' ophører pr. 12. oktober 2007, skriver Berlingske Business.

"Vi har ikke været gode nok til at skabe klarhed i organisationen omkring det her, og hvis man ikke nemt kan skabe klarhed, er det ikke godt nok," siger Kenneth Plummer. Han har de sidste par dage holdt møder med cheferne i DR om ledelsesændringerne.

Berlingske Business skriver, at det var afgående programdirektør Lars Vesterløkke, der indførte begrebet "menneskechefer". Det skulle være ledere med et særligt ansvar for først og fremmest medarbejdernes generelle trivsel og deres langsigtede kompetenceudvikling.

Men Kenneth Plummer mener nu, at tingene var på vej i den forkerte retning: "Vi må konstatere, at det ikke skaber den nødvendige klarhed og en klar forståelse af rollefordelingerne i DR Programmer med de nye menneske- og programchefer. Derfor må vi foretaget en justering i retning af en mere enstrenget ledelsesstruktur".

Berlingske Business mener, at det var den nu afgåede programdirektør i DR, Lars Vesterløkke, der var arkitekt på reorganiseringen af ledelsesstrukturen i DR og som indebar at de enkelte medarbejdere ville få flere chefer, at referere til.

Tanken var at sikre en innovativ idéudvikling i DR - á lá den idéudvikling, der i sin tid skabte det gigantiske teknologispring i Silicon Valley, Californien.

Medarbejderne i DR mente imidlertid at det var forvirrende med så mange forskellige chefer, mens Lars Vesterløkke argumenterede for, at det vil tage et par år at indføre modellen med succes.

De berørte nyudnævnte "menneskechefer" er: Mette Grønnegaard, Jesper Grunwald, Jens Linde, Ole Rahbek Kristensen, Pia Kielstrup, Kristian Mouritzen, Eva Højrup, Jens Grund, Lars Rønnow Torp, Lise Skovgaard, Olav Skaaning Andersen, Pernille Gaardbo, Per Gad-Hansen, Jette Rist Bork, John Norlin, Lene Nordin, Mogens Bähncke, Henrik Nielsen, Per Krogh Simonsen, Marianne Blichfeldt, Jan Ørskov, Pia Lasborg og Tharben Hansen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -