Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt sundhedsprogram på P4
Tirsdag 1. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Et nyt radioprogram med Maria Hollænder og Peter Qvortrup Geisling vil fra på lørdag og hver lørdag fremover klæde P4s lyttere på til et længere, gladere, sjovere og sundere liv. Programmet hedder ’Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove’.
Hvad sker, når et menneske vender 180 grader: Når eksempelvis en alvorlig diagnose får øjnene op hos en person og får ham til at lægge sit liv radikalt om? Eller hvad får en respekteret erhvervskvinde til at smide alt, hvad hun har i hænderne for at drage til Nepal for at redde et lille barn med vand i hovedet? Og hvordan kan vi med gode værktøjer i hånden blive i stand til at blive skipper i eget liv og leve et sundere liv?

Alt dét og meget mere bliver brikkerne i et nyt radioprogram, ’Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove’, der går i luften på lørdag 5. februar på P4 kl. 12.15.

Overordnet skal programmet klæde sine lyttere på til et længere, gladere, sjovere og sundere liv. Men det er også her, man får svar på sine spørgsmål om kroppens finurligheder og får nyt om de mere komiske eller måske uforståelige sider af sundhedsverdenen:

"Vi vil gerne klæde folk på, når det drejer sig om sygdom og sundhed. Og P4 er en vigtig plakatsøjle, når det drejer sig om at inspirere danskerne til at få mere viden om sundhed og sygdom, forklarer en af programmets to værter," læge Peter Qvortrup Geisling.

Med gæster i studiet, der fortæller deres historie fra det virkelige liv, spørgekasse, hvor lytterne kan stille spørgsmål, den klassiske ’månedens buket’ og meget mere søger programmet at inspirere, give håb og konkrete redskaber i hverdagen:

"Min ambition med det nye program er at give lytterne tips og tricks til et godt, sundt og sjovt liv. Vi skal formidle gode råd uden at løfte pegefingeren. Vi skal røre ved både de inderste følelser og tabuerne, men vi skal også altid have det gode humør med. Og lytterne skal føle, at programmet virkelig vedrører dem og deres liv," siger Qvortrup Geislings medvært Maria Hollænder.

Nettet spiller en central rolle i ’Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove’. Dr.dk/sundhed er programmets web-baserede anker, hvorfra der hentes inspiration og idéer, og hvortil lytterne bliver henvist for yderligere information om de emner, der tages op


Foto: Peter Qvortrup Geisling og Maria Hollænder. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)






Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -