Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nævn laver dialogmøde om Radio Møller
Tirsdag 8. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Én efter en har potentielle bydere til Per Stig Møllers nye radiokanal på den 4. landsdækkende FM-kanal, kaldet Radio Møller, betakket sig for at byde på driften af med 800 mio. kr. statsfinansierede radiokanal. Nu er der tilsyneladende panik før lukketid. I dag har Radio- og tv-nævnet indbudt branchen til et "dialogmøde" allerede i overmorgen.
Allerede inden sidste frist for at søge sendetilladelsen til FM4 er udløbet, har en række aktører offentligt meldt ud, at de ikke er interesserede. Det gælder bl.a. norsk P4, JP/Politikens Hus, dagbladet Information, Fynske Medier og Casper Christensens produktionsselskab, Douglas Entertainment. Signalerne fra TV 2 har været lidt uklare, men seneste nyt er, at TV 2 arbejder videre med en ansøgning.

Hovedindvendingen er de meget detaljerede krav til programfladen.

Nu forsøger Radio- og tv-nævnet så i sidste øjeblik, at redde, hvad reddes kan.

I en pressemeddelelse i dag skriver det, at der "de seneste dage er blevet rejst en række spørgsmål i pressen vedrørende konsekvenserne af udbudsbekendtgørelsen og Radio- og tv-nævnets udbudsvilkår for den fjerde landsdækkende FM-radiokanal. Disse spørgsmål vil Radio- og tv-nævnet meget gerne drøfte med branchen for derigennem at sikre, at der samlet set tilbydes den fremtidige tilladelseshaver nogle hensigtsmæssige rammevilkår, der på den ene side afspejler de EU-retlige krav til gennemsigtighed og målbare ydelser og på den anden side ikke griber ind i den redaktionelle frihed, beslutningskompetence samt mulighederne for at skabe innovativ radio."

Det hedder videre, at sigtet med mødet også er "at tilkendegive de fortolkningsprincipper, der vil blive lagt til grund for Radio- og tv-nævnets tilsyn med tilladelseshaveren i den 8-årige tilladelsesperiode."

Mødet indkaldes med 'lyn-varsel' og finder sted allerde torsdag den 10. februar. De spørgsmål og svar der kommer for dagen på mødet, vil efterfølgende blive lagt på nævnets spørgsmål-svar-sider, så også interesserede, der ikke har mulighed for at deltage, kan læse dem.

Muligheden for at stille spørgsmål til udbudsmaterialet vedr. den fjerde landsdækkende FM-kanal udløber mandag den 14. februar kl. 12, og ansøgningsfristen for FM4-udbuddet er den den 28. februar.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -