Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Måske klassisk musik på P1 fra kl. 18-06
Torsdag 3. juni 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Spillet om P2s fremtid fortsætter. DR har muligvis en sammenlægning med P1 i tankerne, således at P1 skal sende klassisk musik og jazz i sendefladen fra kl. 18 og frem til kl. 6 næste morgen. Et medlem af DRs bestyrelse kalder den løsning "en massakre på seriøsiteten".
Når DR i løbet af 2011 skal lukke P2 og fordele stoffet fra P2 'forholdsmæssigt' på de tre tilbageblevne kanaler, så er det iflg. Berlingske Tidendes oplysninger DRs idé, at gøre det ved at slå P1 og P2 sammen, og placere den klassiske musik mellem kl. 18 og 06.

Kilder i DR ser desuden yderligere besparelser på klassisk musik og jazz forude. I forvejen er P2 blevet ramt hårdt af nedskæringer i dønningerne på byggeriet af DR Byen.

Medlem af DRs bestyrelse Katrine Winkel Holm siger om planerne: "Man tørrer det hele af på P1 og P2 . En fusion af netop de to kanaler vil være det værst tænkelige. For det ville gøre P2 til en slags natradio.Jeg kalder det en massakre på seriøsiteten. Det er ikke rimeligt."


DRs nyudnævnte kulturdirektør, Morten Hesseldahl, siger til Berlingske Tidende, at der først på fredag kommer en indstilling fra en gruppe i DR om, hvordan DRs radiokanaler fremover skal prioriteres. Først i næste uge tages indstillingen så op i DRs direktion.

Morten Hesseldahl kan ikke forudse, hvordan det ender, men fremhæver, at der i medieforliget udtrykkeligt står, at formidlingen af klassisk musik og musik i almindelighed skal styrkes.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -