Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


"Årets Duracell Kanin 2005" vandt en rejse for to til Los Angeles
Tirsdag 12. april 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De 4 radiostationer under Radionet A/S, Radio Viborg Hit FM, ANR Hit FM, Midtjylland Hit FM og Holstebro Hit FM har i samarbejde med Duracell kåret 'Årets Duracell Kanin 2005'.
Finalen blev afviklet live fra de 4 byer, der hver var repræsenteret med en finalist. Hver af de 4 finalister havde forud for finalen udfordret en vært fra radioen til at prøve kræfter med en særlig egenskab. Alt fra cacao-drikning med teske, Mariekiks rulning i munden, kartoffelskrælning på tid til at tale arabisk blev forsøgt.

De fire finalister blev i finalen placeret foran et trommesæt og naturligvis udklædt som den velkendte lyserøde Duracell kanin. Opgaven lød: Den der trommer længst vinder en rejse for 2 personer til L.A.

Begge arme og begge ben skulle naturligvis konstant være i brug og undervejs blev de fire "kaniner" udsat for flere "forhindringer" og fyldt godt op med vand, så blæren til sidst var spændt til bristepunktet.

Netop dén udfordring, var lige ved at koste den senere vinder, sin videre deltagelse. Netop som slutspurten skulle sættes ind, med den altafgørende stående trommehvirvel, var Anne ved at melde fra, da hun simpelthen ikke kunne holde tæt længere. Hun formåede dog at finde kræfter og vilje til endnu 13 minutters pinefulde knibeøvelser, kombineret med en yderst kvalificeret og udholdende trommehvirvel, som viste sig at være nok til at slå den sidste tilbageværende finalist ud.

Dermed sikrede Anne fra Herning sig titlen som "Årets Duracell Kanin 2005" - og ikke mindst, en rejse for 2 personer til L.A.

Til de 3 øvrige finalister, var der trods alt gode "trøst-præmier" i form af tv-Projektor, Mp3-afspillere, digital kameraer, el-tandbørster, El-shavere og meget andet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -