Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 49 vil sende fra Nordfyn
Fredag 22. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Manden bag Bogense Pillen, Torben Dhalvad, har lagt billet ind på en sendetilladelse - på vegne af Odense stationen Radio 49 - på frekvensen 94.,2 MHz, hvor Radio Nordfyn ellers sender. Men Radio Nordfyn siger nej tak til at få selskab på frekvensen af en kommerciel station.
Den nye radio – Station Nord – skal, hvis den får sendetilladelse ”samarbejde med Radio 49”, men lederen af Radio Nordfyn John Aagaard har allerede fået en henvendelse fra lederen af Radio 49, Tony Cuff, og har iflg. Fyens Stiftstidende meddelt, at man ikke er interesseret i af afgive sendetiden på hverdage til Radio 49.

John Aagaard påpeger, at lytterne på Nordfyn er tilfredse med en radio uden reklameindslag og uddyber det med, at knap hver tredje af de nordfynske husstande stiller ind på kanalen hver weekend.

”Vi er en græsrodsradio og en af de få lokalradioer i landet uden reklame. Det er blandt andet derfor, at så mange lytter til os”, vurderer den nordfynske radioboss.

Radio Nordfyn sender 18 timers udsendelser på lørdage og søndage. En blanding af musik, reportager og indslag fra byrådsmøderne i de tre nordfynske kommuner og med præsentation af de politiske kandidater forud for efterårets kommunalvalg, skriver Fyens Stiftstidende videre.

Den kombination af journalistik og underholdning mener Torben Dhalvad kan få tilføjet nye dimensioner i æteren via en ekstra station på 94.2 MHz, der altså skulle sende på hverdage.

”Der bliver tale om en reklamekanal med samme profil som Radio 49. Der mangler en bred kanal på Nordfyn, der sender en blanding af sport, musik og lokale nyheder”, siger Torben Dhalvad om den nye station.

Lokalradionævnet behandler ansøgningen om sendetilladelse fra Torben Dhalvad og Radio 49 på tirsdag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -