Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


To nye medarbejdere til Aros
Mandag 17. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lydstudiet Aros udvider besætningen med to erfarne profiler fra radiobranchen. Charlotte Holmgaard (tidl. Radio ABC) bliver pr. 1. marts ansat som projektkoordinator. Rikke Justesen er allerede startet som tekstforfatter.
Charlotte Holmgaard kommer fra en stilling som tekstforfatter og koordinator hos Radio ABC-gruppen. Her har hun de seneste 10 år idéudviklet og skabt tusindvis af radioreklamer for annoncører. Hos Lydstudiet Aros skal Charlotte primært fungere som tovholder med helikopteroverblikket over husets igangværende og nye projekter – samt forestå idéudvikling på flere af husets opgaver. Hun vil også indgå som det dialog- og relationsskabende bindeled mellem kunder og Lydstudiet Aros.

”Vi er ovenud stolte og taknemmelige for at Charlotte skal være en del af vores hold. Både Jacob og jeg kender Charlotte som en kompetent, idérig og habil 'kaospilot', med stærke evner indenfor både tovholderi og den kreative idéfase”, udtaler Jonathan Bennedsen. ”Og så rummer hun store menneskelige kvaliteter, som vi er overbeviste om vil være en stor gevinst, ikke bare internt - men også vores kunder og samarbejdspartnere”, slutter Jacob Mathiassen.

Rikke Justesen har nærmest siden tidernes morgen været aktiv indenfor tv- og radioverden. Hun er tidligere vært på det hedengange Uptown og Radio 2, hun har speaket i to årtier, senest som fladespeaker hos EuroSport. Hun har rig erfaring med udvikling af annoncemateriale til både avis og radio. Rikkes rolle hos Lydstudiet Aros bliver at udvikle radiospots sammen med annoncører.

"Dét at Rikke skal tale med vores kunder og kunders kunder, og guide dem i gennem denne fremmede verden, som udvikling af et radiospot er for mange - dét føles rigtig rart og trygt", fortæller Jacob Mathiassen. "Rikke er en kvinde med glimt i øjet, stor ballast - og så har hun indfølingsevne og taler i øjenhøjde, så hun hurtigt kan pejle sig ind på kundens behov og visioner", supplerer Jonathan Bennedsen.


Foto: Charlotte Holmgaard og Rikke Justesen. (Fotos fra facebook)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -