Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Nord på isen med Rungsted Cobras
Mandag 10. august 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nordsjællandske Radio Nord sætter mu sig selv på holdet, der skal være med til genrejse Rungsteds ishockey-hold. Udenfor isen arbejder en gruppe mænd med hjertet fyldt med ishockey for at få gang i Hørsholms traditionsrige ishockeyteam, der sidste sæson gik konkurs.
I kredsen der vil genrejse Rungsted Cobras er Philip Lundsgaard, der sætter Radio Nord ind i kampen for at være med til at redde og genskabe den klub, han selv har spillet for som helt ung, og som han ivrigt uge efter uge følger i Hørsholm Skøjtehal.

Radio Nord vil fremover annoncere for kampene i Hørsholm, og der er indgået en aftale med cheftræner Per Holten Møller, der var manden bag klubbens seneste danmarksmesterskab i 2002. Per Holten Møller vil kunne høres på Radio Nord med oplæg til næste kamp og der vil komme indslag med spillere og ledere omkring holdet, så Radio Nords lyttere altid er på bølgelængde med, hvad der sker i Rungsted Cobras.

”Det gælder om, at få folk op af lænestolene og ned og se noget ishockey, det er en fantastisk sport og man bliver i den grad bidt af den når man først har set én kamp” siger Philip Lundsgaard fra Radio Nord.

”Det er en gave for os, som 'nystartet' ishockeyklub at samarbejde med Nordsjællands største radio, Radio Nord, der hver dag når ud til så mange mennesker i lokalområdet. Det er lige det vi har brug for i disse tider og vi tror på at Radio Nord kan være med til at føre Rungsted Cobras til tops igen,” fortæller direktør Philip Filipsen.

”Vi vil støtte kulturen i Nordsjælland, og Rungsted Cobras er et godt sted at starte. Drømmen er, at Radio Nord sammen med de andre sponsorer kan vende den publikumskrise, der har ramt Rungsted Cobras,” siger Philip Lundsgaard.


Foto: Direktør Philip Lundsgaard, Radio Nord FM, og direktør Philip Filipsen, Rungsted Cobras, på isen i Hørsholm skøjtehal iført de nye Rungsted Cobras trøjer. (Fotograf: Alan Svedehave)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -