Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lasse Rimmer tilbage på Radio 100FM
Mandag 23. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter sommerferien skyder Radio 100FM hul på sit nye morgenprogram med den tidligere morgenhyrde Lasse Rimmer i spidsen.
Når Radio 100FM går i æteren med et nyt morgenprogram efter sommerferien, kan lytterne vente sig et genhør med Lasse Rimmer, der tidligere har været en af de populære morgenhyrder på radiostationens morgenprogram.

Lasse vil - sammen med Charlotte Vigel og Jacob Wilson - byde på intelligent humor, interessant sjov og ikke mindst en stor portion af varme.

Lytterne kender Charlotte Vigels stemme fra da hun i sin tid styrede knapperne og gav sit besyv med på Morgenhyrderne. Og Jacob Wilson, som efterhånden har slået sit navn godt og grundigt fast som en dygtig stand-up’er, er kendt blandt lytterne som Carsten Eskelunds 'funny man' på Radio 100FMs eftermiddags-program Carsten & Co.

”De tre hovedpersoner er nøje udvalgt, fordi de komplimenterer hinanden utroligt godt. Men de er helt forskellige steder i deres liv og kan derfor bidrage med hver deres tilgang til tingene,” fortæller programdirektør Nina Federici.

Kært barn har mange navne. Men det nye barn på Radio 100FMs morgenflade er endnu ikke blevet døbt. Dog lover holdet bag det nye morgenprogram, at lytterne kan glæde sig til, at Radio 100FM nu går tilbage til kernen og igen satser på det, som radiostationen egentligt står for; nemlig god, kærlig og intelligent underholdning med et glimt i øjet – og selvfølgelig masser af god musik.

Lasse, Charlotte og Jacob glæder sig overordentligt meget til at komme i gang. Og Lasse er også ved at vænne sig til tanken om at skulle til at stå tidligt op igen.

”Da jeg stoppede på Radio 100FM, syntes jeg, jeg havde brug for en pause. Men nu er jeg udhvilet, og alle mine begrundelser for at forlade programmet er væk. Så da der blev en plads ledig, sprang jeg til, og det føles som at komme hjem. For jeg har aldrig trivedes så godt, som jeg gjorde hos Radio 100FM, og så ville det jo være dumt ikke at gå tilbage til det, jeg har været så glad for,” forklarer Lasse Rimmer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -